Kendi aracının altında kaldı

ASAYİŞ 29.04.2018 - 14:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2597+ kez okundu.
 

Kendi aracının altında kaldı

Ünye’de bir kişi tamir etmeye çalıştığı kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti.
Ünye’nin Yeniköy Mahallesi’nde arızalanan demir yüklü kamyonunu tamir etmek için krikoyla kaldırdıktan sonra altına giren Ali Demirci (60), krikonun boşalması sonucu kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. Kıbrıs Gazisi olduğu da öğrenilen Ali Demirci, 28 Nisan 2018 Cumartesi günü Akkuş ilçesi Kızılelma Mahallesi Merkez Cami’nde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilerek toprağa verildi.   
Ünye’de bir kişi tamir etmeye çalıştığı kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti.

Ünye’nin Yeniköy Mahallesi’nde arızalanan demir yüklü kamyonunu tamir etmek için krikoyla kaldırdıktan sonra altına giren Ali Demirci (60), krikonun boşalması sonucu kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti.

Kıbrıs Gazisi olduğu da öğrenilen Ali Demirci, 28 Nisan 2018 Cumartesi günü Akkuş ilçesi Kızılelma Mahallesi Merkez Cami’nde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilerek toprağa verildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.