Kendini Öldürmesin Diye !!!!

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 17.12.2019 - 11:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2041+ kez okundu.
 

Kendini Öldürmesin Diye !!!!

Ordu’da balerin Ceren Özdemir’i vahşice öldüren katil zanlısı Özgür Arduç, intihar etmemesi için sünger odaya alındı. Tek kişilik odada gözetim alında tutulan katil zanlısı, 24 saat görevliler tarafından izleniyor.
  Ordu’da balerin Ceren Özdemir’i vahşi bir şekilde öldürdükten sonra yakalanıp tutuklanan katil zanlısı Özgür Arduç, Van Cezaevine yerleştirildi. İNTİHARA KALKIŞMIŞTI Türkiye’yi yasa boğan cinayeti işleyen cani Özgür Arduç, cezaevinde bulduğu ilk fırsatta fayansları parçalayıp bileklerini keserek intihara kalkışmıştı. Gardiyanların müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Arduç, hayati tehlikeyi atlattı. ÖZEL ODAYA ALINDI Hastanedeki müdahelenin ardından cezaevine tekrar getirilen Özgür Arduç, sünger odaya alındı. Tek kişilik odada gözetim alında tutulan katil zanlısı, 24 saat görevliler tarafından izleniyor. İFADESİ KAN DONDURDU Polise verdiği ifadelere ek olarak savcılıkta da ifadesi alınan Arduç’un, “Emniyet’te verdiğim ifadeler doğrudur. Ben Ceren Özdemir’in ölüp ölmediğini merak ediyorum. Hastanede yattığı söyleniyor, böyle bir durumda nasıl ölebilir? Ölmüş ise bıçak görevini yapmıştır. Ben Ceren Özdemir’i olay gecesi rastlantı sonucu gördüm. Kendisine baktığımda belki güzel olmasından ve benim ona sahip olabilecek maddi durumum, sosyal konumum olmamasından kaynaklı, belki güzel giyinmesinden, benden daha güzel şartlarda yaşamasından kaynaklı, belki de göz göze geldiğimizde bana bakışından huylanarak kendisini öldürmeye karar verdim. Kendisini takip ettiğim sırada, çantasını da öldürdükten sonra alabileceğimi düşündüm” dedi.
Ordu’da balerin Ceren Özdemir’i vahşice öldüren katil zanlısı Özgür Arduç, intihar etmemesi için sünger odaya alındı. Tek kişilik odada gözetim alında tutulan katil zanlısı, 24 saat görevliler tarafından izleniyor.

 

Ordu’da balerin Ceren Özdemir’i vahşi bir şekilde öldürdükten sonra yakalanıp tutuklanan katil zanlısı Özgür Arduç, Van Cezaevine yerleştirildi.

İNTİHARA KALKIŞMIŞTI

Türkiye’yi yasa boğan cinayeti işleyen cani Özgür Arduç, cezaevinde bulduğu ilk fırsatta fayansları parçalayıp bileklerini keserek intihara kalkışmıştı. Gardiyanların müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Arduç, hayati tehlikeyi atlattı.

ÖZEL ODAYA ALINDI

Hastanedeki müdahelenin ardından cezaevine tekrar getirilen Özgür Arduç, sünger odaya alındı. Tek kişilik odada gözetim alında tutulan katil zanlısı, 24 saat görevliler tarafından izleniyor.

İFADESİ KAN DONDURDU

Polise verdiği ifadelere ek olarak savcılıkta da ifadesi alınan Arduç’un, “Emniyet’te verdiğim ifadeler doğrudur. Ben Ceren Özdemir’in ölüp ölmediğini merak ediyorum. Hastanede yattığı söyleniyor, böyle bir durumda nasıl ölebilir? Ölmüş ise bıçak görevini yapmıştır. Ben Ceren Özdemir’i olay gecesi rastlantı sonucu gördüm. Kendisine baktığımda belki güzel olmasından ve benim ona sahip olabilecek maddi durumum, sosyal konumum olmamasından kaynaklı, belki güzel giyinmesinden, benden daha güzel şartlarda yaşamasından kaynaklı, belki de göz göze geldiğimizde bana bakışından huylanarak kendisini öldürmeye karar verdim. Kendisini takip ettiğim sırada, çantasını da öldürdükten sonra alabileceğimi düşündüm” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.