Kick Boks’da 6 madalyanın 3’ü Ünye’ye

SPOR 18.07.2018 - 09:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2466+ kez okundu.
 

Kick Boks’da 6 madalyanın 3’ü Ünye’ye

03-11 Temmuz tarihleri arasında Elazığ'da yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda Ünyeli sporcular 6 madalyanın 3’ünü kazandı.
Elazığ'da yapılan ve Ordu il ve ilçelerinden 49 sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonası’na Ünyeli sporcular damga vurdu. Türkiye genelinden 5 bine yakın sporcunun katıldığı şampiyonada Ordulu sporcular 6 madalya kazanırken bu madalyaların 3’ü Ünye’ye geldi. Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Seda Kargoğlu ve Gülnihal Çarkacı 3 madalyayı kazanan isimler oldu. Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü yönetimi, antrenörleri ve sporcuları başarılarını Kaymakam Ümit Hüseyin Güney’le paylaştı. Kulüp yöneticileri ve sporcuların ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Güney, başarıları sporculara hediyeler takdim etti. Kulüp Genel Sekreteri Hasan Çarkacı, “2011'den bu yana kulübümüz sporcularına ücretsiz kurs vererek, ilçemize 7-8 yıldır 100'lerce madalya ve milli sporcular kazandırmış olmak güzel bir duygu. İnşallah başarılarımız devam eder. Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzde kick boks,i wushu, kung-fu, muaythai ve boks dallarında ücretsiz hizmet veriyoruz. Ünye'nin bu spor branşlarında en iyi yerlere geldiğini görmek biz Ünyeliler için mutluluk vericidir.” dedi. Kickboks Antrenörü Kenan Balcıoğlu, başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlimiz ve ilçemize dövüş sanatlarında hizmet etmek Ünyeli sporcularımızı sportif anlamda hizmet vermek, başarıları olabilmeleri için elimden geleni yaparak onları daha güzel yerlere gelebilmelerine vesile olmak çok güzel duygu. Sporcularımızı kutlar, başarılarının devamını dilerim. Ünye'mize ve sporcularımıza hoşgörüyle bakan, onların spor yapmalarına sonsuz destek verip, hediyelerle sevindiren, değerli Kaymakamımız Sayın Ümit Hüseyin Güney'e çok teşekkür ederim.” diye konuştu.  
03-11 Temmuz tarihleri arasında Elazığ'da yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda Ünyeli sporcular 6 madalyanın 3’ünü kazandı.

Elazığ'da yapılan ve Ordu il ve ilçelerinden 49 sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonası’na Ünyeli sporcular damga vurdu.

Türkiye genelinden 5 bine yakın sporcunun katıldığı şampiyonada Ordulu sporcular 6 madalya kazanırken bu madalyaların 3’ü Ünye’ye geldi. Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Seda Kargoğlu ve Gülnihal Çarkacı 3 madalyayı kazanan isimler oldu.

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü yönetimi, antrenörleri ve sporcuları başarılarını Kaymakam Ümit Hüseyin Güney’le paylaştı. Kulüp yöneticileri ve sporcuların ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Güney, başarıları sporculara hediyeler takdim etti.

Kulüp Genel Sekreteri Hasan Çarkacı, “2011'den bu yana kulübümüz sporcularına ücretsiz kurs vererek, ilçemize 7-8 yıldır 100'lerce madalya ve milli sporcular kazandırmış olmak güzel bir duygu. İnşallah başarılarımız devam eder. Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzde kick boks,i wushu, kung-fu, muaythai ve boks dallarında ücretsiz hizmet veriyoruz. Ünye'nin bu spor branşlarında en iyi yerlere geldiğini görmek biz Ünyeliler için mutluluk vericidir.” dedi.

Kickboks Antrenörü Kenan Balcıoğlu, başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlimiz ve ilçemize dövüş sanatlarında hizmet etmek Ünyeli sporcularımızı sportif anlamda hizmet vermek, başarıları olabilmeleri için elimden geleni yaparak onları daha güzel yerlere gelebilmelerine vesile olmak çok güzel duygu. Sporcularımızı kutlar, başarılarının devamını dilerim. Ünye'mize ve sporcularımıza hoşgörüyle bakan, onların spor yapmalarına sonsuz destek verip, hediyelerle sevindiren, değerli Kaymakamımız Sayın Ümit Hüseyin Güney'e çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.