Kimseye Yüz Vermiyor

SİYASET 10.12.2018 - 10:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1990+ kez okundu.
 

Kimseye Yüz Vermiyor

Seçim çalışmaları için Ordu’ya gelen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler’i Belediye Başkan Aday Adayları yakın markaja aldı.
 İlçe Belediye Başkan Aday Adaylarının heyecanın farkında olan Güler,”Adaylık yarışı bitmedi. Kesinleşmis bir aday ismi yok.Sonuna kadar bekleyin”dedi.  AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı ziyaret etti. Güler burada yaptığı açıklamada “Ordu’da bu zamana kadar çok güzel çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalar devam edecek. Biz belediyecilik anlayışında yeni konseptler geliştiriyoruz ve bunları uygulayacağız. Bunun başında da gönül belediyeciliği geliyor. Merkeze sevgiyi koyarak bunu hayata geçireceğiz.  Burada en önemli unsur ben, biz anlayışıyla değil siz anlayışıyla halkımızı ve milletimizi öncelikli kılan bir yönetim anlayışı içerisinde olabilmek. Belediyecilik bizim için yabancı değil, tersine uzman olduğumuz bir konudur. Zaten bunu yıllardır başarıyla yapıyoruz. Modern belediyecilik, modern şehircilik anlayışında milletimize hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Tecrübemiz var, projelerimiz var. Proje bizim için en kolay şey. Geçmişte hizmeti olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Gelecekteki teşekkürü de hak etmemiz için çok çalışmamız gerekecek. Biz bir aileyiz ve bu çalışmaları birlikte hayata geçireceğiz. Sevgiyi büyüterek yolumuza devam edecek,  gönüllere girmek için çalışacağız”ifadelerini kullandı.
Seçim çalışmaları için Ordu’ya gelen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler’i Belediye Başkan Aday Adayları yakın markaja aldı.

 İlçe Belediye Başkan Aday Adaylarının heyecanın farkında olan Güler,”Adaylık yarışı bitmedi. Kesinleşmis bir aday ismi yok.Sonuna kadar bekleyin”dedi.

 AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı ziyaret etti. Güler burada yaptığı açıklamada “Ordu’da bu zamana kadar çok güzel çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalar devam edecek. Biz belediyecilik anlayışında yeni konseptler geliştiriyoruz ve bunları uygulayacağız. Bunun başında da gönül belediyeciliği geliyor. Merkeze sevgiyi koyarak bunu hayata geçireceğiz.  Burada en önemli unsur ben, biz anlayışıyla değil siz anlayışıyla halkımızı ve milletimizi öncelikli kılan bir yönetim anlayışı içerisinde olabilmek. Belediyecilik bizim için yabancı değil, tersine uzman olduğumuz bir konudur. Zaten bunu yıllardır başarıyla yapıyoruz. Modern belediyecilik, modern şehircilik anlayışında milletimize hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Tecrübemiz var, projelerimiz var. Proje bizim için en kolay şey. Geçmişte hizmeti olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Gelecekteki teşekkürü de hak etmemiz için çok çalışmamız gerekecek. Biz bir aileyiz ve bu çalışmaları birlikte hayata geçireceğiz. Sevgiyi büyüterek yolumuza devam edecek,  gönüllere girmek için çalışacağız”ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.