Kiralık Araçlarla 2 Milyonluk Tasarruf!

BÖLGE GÜNDEMİ 02.05.2019 - 14:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2241+ kez okundu.
 

Kiralık Araçlarla 2 Milyonluk Tasarruf!

Ünye Belediyesi;Temizlik, Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve az kullanılan kiralık araçları ilgili firmaya iade ederek 2 milyon 183 bin liralık tasarruf yaptı.
Ünye Belediyesi, tasarruf tedbirleri çerçevesinde araç kiralama işlemlerinden 2 milyon 183 bin liralık tasarruf sağladı. 16 Kasım 2018 tarihinde belediyede yaşanan görev değişikliğiyle birlikte aylık KDV dahil955 bin lira olan araç kiralama bedeli KDV dahil 885 bin liraya düşürülürken, bu miktar Hüseyin Tavlı’nın göreve gelmesiyle birlikte aylık KDV dahil 590 bin liraya düşürüldü. Ünye Belediyesi önümüzdeki mayıs, haziran, temmuz, ağustos ve eylül aylarını kapsayan 5 aylık dönem için ilgili araç kiralama firmasıyla masaya oturarakaz kullanılan 12 aracı iade etti. Yapılan bu tasarrufla araç kiralama bedeli olarak ilgili firmaya ödenmesi gereken KDV dahil2 milyon 183 bin lira belediyenin kasasında kalmış oldu. -“1 kuruş dahi heba edilmeyecek”- Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, milletin kendilerine verdiği emanete en iyi şekilde sahip çıkacaklarını ifade ederek, “Milletimizin emanetiyle, yine milletimize hizmet amacıyla bu göreve geldik. Emanete en iyi şekilde sahip çıkarak, 1 kuruş dahi heba edilmeyecek. İsrafın önüne geçeceğiz. Yapacağımız tasarruflarla Ünyelilere daha fazla hizmet yapmanın gayreti içerisinde olacağız.” dedi.
Ünye Belediyesi;Temizlik, Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve az kullanılan kiralık araçları ilgili firmaya iade ederek 2 milyon 183 bin liralık tasarruf yaptı.

Ünye Belediyesi, tasarruf tedbirleri çerçevesinde araç kiralama işlemlerinden 2 milyon 183 bin liralık tasarruf sağladı.

16 Kasım 2018 tarihinde belediyede yaşanan görev değişikliğiyle birlikte aylık KDV dahil955 bin lira olan araç kiralama bedeli KDV dahil 885 bin liraya düşürülürken, bu miktar Hüseyin Tavlı’nın göreve gelmesiyle birlikte aylık KDV dahil 590 bin liraya düşürüldü. Ünye Belediyesi önümüzdeki mayıs, haziran, temmuz, ağustos ve eylül aylarını kapsayan 5 aylık dönem için ilgili araç kiralama firmasıyla masaya oturarakaz kullanılan 12 aracı iade etti. Yapılan bu tasarrufla araç kiralama bedeli olarak ilgili firmaya ödenmesi gereken KDV dahil2 milyon 183 bin lira belediyenin kasasında kalmış oldu.

-“1 kuruş dahi heba edilmeyecek”-

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, milletin kendilerine verdiği emanete en iyi şekilde sahip çıkacaklarını ifade ederek, “Milletimizin emanetiyle, yine milletimize hizmet amacıyla bu göreve geldik. Emanete en iyi şekilde sahip çıkarak, 1 kuruş dahi heba edilmeyecek. İsrafın önüne geçeceğiz. Yapacağımız tasarruflarla Ünyelilere daha fazla hizmet yapmanın gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.