Kıran’a Haluk Levent’ten Ziyaret

YAŞAM 09.01.2020 - 09:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1628+ kez okundu.
 

Kıran’a Haluk Levent’ten Ziyaret

Sanatçı Haluk Levent Dışişleri Bakan Yardımcısı Hemşerimiz Yavuz Selim Kıran’ı ziyaret etti.
  Sohbet havasında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Yardımcısı Kıran, “Sanatçı kimliğinin yanısıra sosyal sorumluluk projeleri ile örnek çalışmalar gerçekleştiren Haluk Levent konuğumuz oldu. İnsani Diplomasi anlayışımızla dünyaya taşıdığımız Anadolu coğrafyasının bereketi ve iyiliği üzerine AHBAP’ça sohbet ettik” dedi. Sanatçı Haluk Levent ise yaptığı paylaşımda, “yurt dışındaki eş ve çocukların sorunları ile ilgili twitlerinize istinaden sözümüz vardı size. Dışişleri Bakan Yardımcısı Sayın Yavuz Selim Kıran ile görüştük. Elimizdeki verileri kendilerine sunduk” dedi.
Sanatçı Haluk Levent Dışişleri Bakan Yardımcısı Hemşerimiz Yavuz Selim Kıran’ı ziyaret etti.

 

Sohbet havasında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Yardımcısı Kıran, “Sanatçı kimliğinin yanısıra sosyal sorumluluk projeleri ile örnek çalışmalar gerçekleştiren Haluk Levent konuğumuz oldu. İnsani Diplomasi anlayışımızla dünyaya taşıdığımız Anadolu coğrafyasının bereketi ve iyiliği üzerine AHBAP’ça sohbet ettik” dedi.

Sanatçı Haluk Levent ise yaptığı paylaşımda, “yurt dışındaki eş ve çocukların sorunları ile ilgili twitlerinize istinaden sözümüz vardı size. Dışişleri Bakan Yardımcısı Sayın Yavuz Selim Kıran ile görüştük. Elimizdeki verileri kendilerine sunduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.