Kızılay Ordu'da Anaokulu yaptırıyor

YAŞAM 09.06.2020 - 12:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1358+ kez okundu.
 

Kızılay Ordu'da Anaokulu yaptırıyor

Kumru ilçesinde yapımı planlanan 4 derslikli Anaokulu binası için protokol imzalandı.
  Türk Kızılayı tarafından Kumru ilçesinin Eskiçokdeğirmen mahallesinde yaptırılacak olan Anaokulu’nun yapım protokolü,  Valilik makamında Vali Seddar Yavuz,  İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Kızılay Ordu Şube Başkanı Birnur Fatma Enginyurt tarafından imzalandı.   İmza töreninde bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, ”Kızılayımız, medeniyetimizden doğmuş, medeniyet değerlerimizi en iyi şekilde temsil eden hem ulusal, hem uluslararası düzeyde etnisitesi, dini inancı ne olursa olsun herkesin yardımına koşan ve en zor günlerde de yardım eden uluslararası düzeydeki bizim en saygın kuruluşumuzdur. Aynı zamanda milletimizi temsil ettiği gibi hilaliyle de inancımızı, medeniyetimizi temsil eder. Bu yönüyle de her bir Türk vatandaşının Kızılay’ı desteklemesi, yanında olması, en temel vazifesidir” diye konuştu.   Kızılay’ın sadece bağış alan bir kurum olmaktan çok, bir işlevi yerine getiren önemli bir kuruluş olduğuna dikkat çeken Vali Yavuz, “Deprem, sel afetleri, salgın hastalıklar başta olmak üzere, her sıkıştığımızda bizim gerçekten bir şefkat elimiz olarak faaliyet gösteriyor. Bu fonksiyonunu daha önce Fatsa’da bir anaokulu yaparak göstermişlerdi. Bu ikinci anaokulumuz olacak. Bu vesileyle Kızılay’ımızın çok değerli Genel Merkezine, Genel Merkez temsilcisi olan değerli kardeşimiz Erdoğan Kısacık beye ve göreve başladıktan sonra da güzel çalışmalarda bulunan Ordu Şube Başkanına da çok teşekkür ediyorum” dedi.   “Eğitimin, sadece Milli Eğitim Bakanlığı’nın işi değil, tüm toplumun seferberlik anlayışı içerisinde katkı sunması gereken bir alan olduğunu hepimiz biliyoruz” diyen Vali Yavuz, “Kumru ilçemizde yapacağımız 4 derslik, sadece 4 derslik olarak algılanmamalı, aslında gönül birlikteliğinin, seferberliğin, bir yolculuğa hep birlikte çıkmanın ve netice almanın bir sonucu olarak görmek gerekiyor. Bu vesileyle tüm arkadaşlarımızı, emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyor, kutluyorum ve hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Böyle bir imza töreninde bulunmakta benim için ayrıca bir onur vesilesi olduğunu ifade etmek isterim. Valilik olarak bu protokolün yerine getirilmesindeki her türlü kolaylığı, kamu kurum ve kuruluşları olarak başta Millî Eğitim olmak üzere herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.   İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Kumru ilçesi Eskiçokdeğirmen mahallesinde yapılacak Anaokulu için Kızılay yönetimine teşekkür etti. Vargeloğlu, ”Hizmetleriyle var olan Kızılay’ın Kumru’da da yapacağı okulla çocuklarımıza güzle bir hizmet sunulmuş olacak” diyerek, Vali Seddar Yavuz’a ve Kızılay'a teşekkür etti.   Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Raportörü Erdoğan Kısacık, Kumru ilçesinin Eskiçokdeğirmen mahallesinde bir anaokulu yapacağız. Anaokulunun ön işbirliği protokolünü imzalamak için buradayız. Akabinde ihale, inşaat ihale ve inşaat yapım süreci devam edecek. Okul inşaatı tamamlandıktan sonra Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslimini gerçekleştireceğiz” dedi.
Kumru ilçesinde yapımı planlanan 4 derslikli Anaokulu binası için protokol imzalandı.


 
Türk Kızılayı tarafından Kumru ilçesinin Eskiçokdeğirmen mahallesinde yaptırılacak olan Anaokulu’nun yapım protokolü,  Valilik makamında Vali Seddar Yavuz,  İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Kızılay Ordu Şube Başkanı Birnur Fatma Enginyurt tarafından imzalandı.
 
İmza töreninde bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, ”Kızılayımız, medeniyetimizden doğmuş, medeniyet değerlerimizi en iyi şekilde temsil eden hem ulusal, hem uluslararası düzeyde etnisitesi, dini inancı ne olursa olsun herkesin yardımına koşan ve en zor günlerde de yardım eden uluslararası düzeydeki bizim en saygın kuruluşumuzdur. Aynı zamanda milletimizi temsil ettiği gibi hilaliyle de inancımızı, medeniyetimizi temsil eder. Bu yönüyle de her bir Türk vatandaşının Kızılay’ı desteklemesi, yanında olması, en temel vazifesidir” diye konuştu.
 
Kızılay’ın sadece bağış alan bir kurum olmaktan çok, bir işlevi yerine getiren önemli bir kuruluş olduğuna dikkat çeken Vali Yavuz, “Deprem, sel afetleri, salgın hastalıklar başta olmak üzere, her sıkıştığımızda bizim gerçekten bir şefkat elimiz olarak faaliyet gösteriyor. Bu fonksiyonunu daha önce Fatsa’da bir anaokulu yaparak göstermişlerdi. Bu ikinci anaokulumuz olacak. Bu vesileyle Kızılay’ımızın çok değerli Genel Merkezine, Genel Merkez temsilcisi olan değerli kardeşimiz Erdoğan Kısacık beye ve göreve başladıktan sonra da güzel çalışmalarda bulunan Ordu Şube Başkanına da çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
“Eğitimin, sadece Milli Eğitim Bakanlığı’nın işi değil, tüm toplumun seferberlik anlayışı içerisinde katkı sunması gereken bir alan olduğunu hepimiz biliyoruz” diyen Vali Yavuz, “Kumru ilçemizde yapacağımız 4 derslik, sadece 4 derslik olarak algılanmamalı, aslında gönül birlikteliğinin, seferberliğin, bir yolculuğa hep birlikte çıkmanın ve netice almanın bir sonucu olarak görmek gerekiyor. Bu vesileyle tüm arkadaşlarımızı, emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyor, kutluyorum ve hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Böyle bir imza töreninde bulunmakta benim için ayrıca bir onur vesilesi olduğunu ifade etmek isterim. Valilik olarak bu protokolün yerine getirilmesindeki her türlü kolaylığı, kamu kurum ve kuruluşları olarak başta Millî Eğitim olmak üzere herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Kumru ilçesi Eskiçokdeğirmen mahallesinde yapılacak Anaokulu için Kızılay yönetimine teşekkür etti. Vargeloğlu, ”Hizmetleriyle var olan Kızılay’ın Kumru’da da yapacağı okulla çocuklarımıza güzle bir hizmet sunulmuş olacak” diyerek, Vali Seddar Yavuz’a ve Kızılay'a teşekkür etti.
 
Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Raportörü Erdoğan Kısacık, Kumru ilçesinin Eskiçokdeğirmen mahallesinde bir anaokulu yapacağız. Anaokulunun ön işbirliği protokolünü imzalamak için buradayız. Akabinde ihale, inşaat ihale ve inşaat yapım süreci devam edecek. Okul inşaatı tamamlandıktan sonra Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslimini gerçekleştireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.