Klasik arabalar 2. kez Ünye’de

29.07.2018 - 23:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1343+ kez okundu.
 

Klasik arabalar 2. kez Ünye’de

Ünye Belediyesi’nin düzenlediği “2. Klasik Araçlar Festivali” başladı.
Ünye'de yıllardır taksi şoförlüğü yapan, klasik otomobil meraklısı Mustafa Özkan önderliğinde ve Ünye Belediyesi’nin organizasyonu ile Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen 1950 ve 1960 yıllarına ait otomobillere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bugün başlayan “2. Klasik Araçlar Festivali” 29 Temmuz Pazar günü, yani yarında devam edecek. Klasik araçlar festivali için otomobiller bugünden Cumhuriyet Meydanı’nda görücüye çıkarken, meraklıları otomobilleri uzun uzun inceleyerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.  
Ünye Belediyesi’nin düzenlediği “2. Klasik Araçlar Festivali” başladı.

Ünye'de yıllardır taksi şoförlüğü yapan, klasik otomobil meraklısı Mustafa Özkan önderliğinde ve Ünye Belediyesi’nin organizasyonu ile Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen 1950 ve 1960 yıllarına ait otomobillere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bugün başlayan “2. Klasik Araçlar Festivali” 29 Temmuz Pazar günü, yani yarında devam edecek. Klasik araçlar festivali için otomobiller bugünden Cumhuriyet Meydanı’nda görücüye çıkarken, meraklıları otomobilleri uzun uzun inceleyerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.