Klasik otomobiller Ünye'de buluşuyor

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 01.07.2019 - 13:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1490+ kez okundu.
 

Klasik otomobiller Ünye'de buluşuyor

Türkiye’nin farklı illerinden Ünye’ye gelecek klasik otomobiller, Ünye “3. Klasik Araçlar Festivali”nde boy gösterecek.
Farklı modelleriyle sergilenen klasik araçlar, Ünye’yi adeta zamanda yolculuğa çıkaracak. 13 ve 14 Temmuz tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlar klasik otomobilleri tek tek inceleyip hatıra fotoğrafı çektirme fırsatı bulacak. İki gün boyunca düzenlenecek Klasik Araç Festivali’nde yaklaşık 80 aracın katılacağını söyleyen Mustafa Özkan, “Klasik araçlarımızı 3.kez vatandaşlarımızla buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.Ben bu arabalarla 24 sene taksicilik yaptım. Bu araçlara tutkumuz oradan geliyor. Katılım için yurdun her tarafından klasik otomobil seven  arkadaşlarımız geliyor. Bu ortamda eski anılarımızı tazeliyoruz ve Ünye’nin tanıtımını yapıyoruz.Organizasyona destek veren herkese şimdiden teşekkür ederiz’’ dedi.
Türkiye’nin farklı illerinden Ünye’ye gelecek klasik otomobiller, Ünye “3. Klasik Araçlar Festivali”nde boy gösterecek.

Farklı modelleriyle sergilenen klasik araçlar, Ünye’yi adeta zamanda yolculuğa çıkaracak. 13 ve 14 Temmuz tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlar klasik otomobilleri tek tek inceleyip hatıra fotoğrafı çektirme fırsatı bulacak.

İki gün boyunca düzenlenecek Klasik Araç Festivali’nde yaklaşık 80 aracın katılacağını söyleyen Mustafa Özkan, “Klasik araçlarımızı 3.kez vatandaşlarımızla buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.Ben bu arabalarla 24 sene taksicilik yaptım. Bu araçlara tutkumuz oradan geliyor. Katılım için yurdun her tarafından klasik otomobil seven  arkadaşlarımız geliyor. Bu ortamda eski anılarımızı tazeliyoruz ve Ünye’nin tanıtımını yapıyoruz.Organizasyona destek veren herkese şimdiden teşekkür ederiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.