Kopan ayağı bulabilmek için seferber oldular

ASAYİŞ 11.10.2018 - 00:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2041+ kez okundu.
 

Kopan ayağı bulabilmek için seferber oldular

Aybastı’da kestiği ağacın altında kalan ayağı kopan Kemal Yılmaz’ın kesilen ayağı bahçede kayboldu. Kesik ayağı bulmak için mahalle sakinlerinin çabası sonuç vermedi.
Aybastı Belediyesi’nde çalışan Kemal Yılmaz Armutlu Mahallesi’nde bugün kışlık yakacak için ağaç kesiyordu. Bir anlık dikkatsizlik sonucu Kemal Yılmaz’ın  ayağı kesilen ağacın altında kaldı. Ağacın altında kalan ayak dizin altından koptu. Seslere olay yerine gelen komşuları Kemal Yılmaz’ı Aybastı Devlet Hastanesi’ne kaldırırken kopan ayak bahçede kaldı. Hastanede kopan ayağın yerine dikilebileceği söylenince Armutlu Mahallesi’nde köylüler kopan ayağı bulmak için çalışma başlattı. Armutlu Mahallesi Muhtarı Durgut Yılmaz,” 150 kişilik bir ekiple bölgede kopan ayağı aradık. Her tarafı baktık ama ayağı bulamadık. Ayağın yaban hayvanları tarafından alınmış olabileceğini düşünüyoruz” dedi. Aybastı Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan Kemal Yılmaz Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yılmaz’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Aybastı’da kestiği ağacın altında kalan ayağı kopan Kemal Yılmaz’ın kesilen ayağı bahçede kayboldu. Kesik ayağı bulmak için mahalle sakinlerinin çabası sonuç vermedi.

Aybastı Belediyesi’nde çalışan Kemal Yılmaz Armutlu Mahallesi’nde bugün kışlık yakacak için ağaç kesiyordu. Bir anlık dikkatsizlik sonucu Kemal Yılmaz’ın  ayağı kesilen ağacın altında kaldı. Ağacın altında kalan ayak dizin altından koptu. Seslere olay yerine gelen komşuları Kemal Yılmaz’ı Aybastı Devlet Hastanesi’ne kaldırırken kopan ayak bahçede kaldı.

Hastanede kopan ayağın yerine dikilebileceği söylenince Armutlu Mahallesi’nde köylüler kopan ayağı bulmak için çalışma başlattı.

Armutlu Mahallesi Muhtarı Durgut Yılmaz,” 150 kişilik bir ekiple bölgede kopan ayağı aradık. Her tarafı baktık ama ayağı bulamadık. Ayağın yaban hayvanları tarafından alınmış olabileceğini düşünüyoruz” dedi.

Aybastı Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan Kemal Yılmaz Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yılmaz’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.