Korgan’da Belediye Vatandaş El Ele

BÖLGE GÜNDEMİ 11.09.2021 - 12:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1376+ kez okundu.
 

Korgan’da Belediye Vatandaş El Ele

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan ilçesine bağlı Çayırkent ve Belalan bağlantı yolunu betonla buluşturmak için çalışma başlattı. Belediye-vatandaş iş birliği ile yapılan yolda hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf sağlanıyor.
      Ordu’da kırsal yol ağlarındaki asfalt ve beton yol hamlesi sürüyor. On yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturarak, hayalleri gerçeğe dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, bazı yatırımlarda belediye vatandaş iş birliğine giderek, gönül birlikteliğini hizmetlere yansıtıyor.       Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Korgan ilçesinin iki mahallesinin bağlantı yolunda beton yol çalışmalarının devam ettiğini söyledi.        ÇAYIRKENT-BELALAN YOLU BETON İLE BULUŞUYOR       Yapılan hizmetlerde gönül birlikteliğine vurgu yapan Başkan Güler, “Bazı ilçelerimizde vatandaşlarımızın yapılan çalışmalara gönüllü olarak destek vermesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Korgan ilçemize bağlı 1.5 kilometrelik Çayırkent ve Belalan mahalleleri yolunda bunun en güzel örneklerinden birini yaşıyoruz. Hemşerilerimizle birlikte, gönül birlikteliği içerisinde yatırımları hayata geçiriyoruz” dedi.       BÜYÜKAKÇAKESE-SOĞUKPINAR-ALANKENT YOLUNDA ASFALT ÇALIŞMASI       Korgan’da ulaşım ve altyapı alanında sorunları bir bir çözüme kavuşturduklarını söyleyen Başkan Güler, “İlçenin en önemli grup yollarından birinde daha emülsiyon asfalt çalışması yapıyoruz. Büyükakçakese, Soğukpınar ve Alankent mahallelerini birbirine bağlayan toplam uzunluğu 6 kilometre olan yolda çalışmaları başlattık.  Şu ana kadar 2 kilometrelik kısım geride kaldı. En kısa sürede bu güzergahta da konforlu bir yolu hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan ilçesine bağlı Çayırkent ve Belalan bağlantı yolunu betonla buluşturmak için çalışma başlattı. Belediye-vatandaş iş birliği ile yapılan yolda hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf sağlanıyor.

 

 

 

Ordu’da kırsal yol ağlarındaki asfalt ve beton yol hamlesi sürüyor. On yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturarak, hayalleri gerçeğe dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, bazı yatırımlarda belediye vatandaş iş birliğine giderek, gönül birlikteliğini hizmetlere yansıtıyor.

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Korgan ilçesinin iki mahallesinin bağlantı yolunda beton yol çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

 

 

 

 ÇAYIRKENT-BELALAN YOLU BETON İLE BULUŞUYOR

 

 

 

Yapılan hizmetlerde gönül birlikteliğine vurgu yapan Başkan Güler, “Bazı ilçelerimizde vatandaşlarımızın yapılan çalışmalara gönüllü olarak destek vermesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Korgan ilçemize bağlı 1.5 kilometrelik Çayırkent ve Belalan mahalleleri yolunda bunun en güzel örneklerinden birini yaşıyoruz. Hemşerilerimizle birlikte, gönül birlikteliği içerisinde yatırımları hayata geçiriyoruz” dedi.

 

 

 

BÜYÜKAKÇAKESE-SOĞUKPINAR-ALANKENT YOLUNDA ASFALT ÇALIŞMASI

 

 

 

Korgan’da ulaşım ve altyapı alanında sorunları bir bir çözüme kavuşturduklarını söyleyen Başkan Güler, “İlçenin en önemli grup yollarından birinde daha emülsiyon asfalt çalışması yapıyoruz. Büyükakçakese, Soğukpınar ve Alankent mahallelerini birbirine bağlayan toplam uzunluğu 6 kilometre olan yolda çalışmaları başlattık.  Şu ana kadar 2 kilometrelik kısım geride kaldı. En kısa sürede bu güzergahta da konforlu bir yolu hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.