Koronavirüs Tedbirlerine Uymayanlara Ceza Yağdı

ASAYİŞ 26.03.2020 - 09:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2003+ kez okundu.
 

Koronavirüs Tedbirlerine Uymayanlara Ceza Yağdı

Koronavirüs salgının ülkemizde yayılımının en aza indirilmesi için alınan tedbirlere uymayanlara ağır cezalar verildi.
  Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan denetimlerde, ilçenin Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde faaliyet gösteren ruhsatsız kıraathanede 13 şahsın bulunduğu ve alkol aldıkları tespit edildi. Koronavirüs tedbirlerine aykırı hareket eden şahıslara, Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’nci maddesine göre kişi başına 3.150 TL, toplamda ise 40.950 TL idari para cezası uygulanmıştır. Tüm Dünyayı tehdit eden ve ülkemizde de yaygınlaşan koronavirüs’le mücadele kapsamında alınan tedbirlere uymayanlara, cezai yaptırımlar uygulanmaya devam edilecek
Koronavirüs salgının ülkemizde yayılımının en aza indirilmesi için alınan tedbirlere uymayanlara ağır cezalar verildi.

 

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan denetimlerde, ilçenin Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde faaliyet gösteren ruhsatsız kıraathanede 13 şahsın bulunduğu ve alkol aldıkları tespit edildi.

Koronavirüs tedbirlerine aykırı hareket eden şahıslara, Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’nci maddesine göre kişi başına 3.150 TL, toplamda ise 40.950 TL idari para cezası uygulanmıştır.

Tüm Dünyayı tehdit eden ve ülkemizde de yaygınlaşan koronavirüs’le mücadele kapsamında alınan tedbirlere uymayanlara, cezai yaptırımlar uygulanmaya devam edilecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.