Küçük Azime hayata tutunamadı

BÖLGE GÜNDEMİ 30.01.2019 - 23:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1892+ kez okundu.
 

Küçük Azime hayata tutunamadı

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’un girişimleri ile tedavi ettirilen ancak yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen küçük Azime bugün son yolculuğuna uğurlandı.
2017 yılının Ekim ayında Ünye Sabancı Çocuk Yuvası’na gerçekleştirdiği bir ziyarette yüzünde oluşan kitle nedeniyle sağlık sorunları yaşamaya başlayan 9 yaşındaki Azime Canbay’la tanışan ve küçük kızın biran evvel sağlığına kavuşması için hemen harekete geçen Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, 23 Ekim 2017 tarihinde Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Servisi’nde görevli Doç. Dr. Mukadder Korkmaz tarafından ameliyat  edilmesi ile gerekli girişimleri başlatmıştı. 8 saat süren ameliyat sonrası tedavisinin Ankara’da devam edilmesine karar verilen küçük kız için harekete geçen Vali Seddar Yavuz, zamanın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Betül Sayan Kaya ile görüşerek tedavinin Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji bölümünde devam edilmesi imkanını sağladı. Vali Seddar Yavuz eşi Selda Yavuz ile birlikte Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji bölümünde yaklaşık 9 ay gördüğü tedavi sonrası Ankara’dan Ordu’ya dönen ve hastalığında iyileşme gözlenen Azime Canbay’ı kaldığı Ünye Sabancı Çocuk Yuvası’nda ziyaret ederek, birlikte gün boyu hoşça vakit geçirmiş, sevginin iyileştirici gücü küçük kızın her anına yansımıştı. Hastalığının tekrar nüksetmesi üzerine Vali Yavuz’un girişimleri ile yeniden Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi altına alınan küçük Azime yaşam savaşını kaybetti. Azime’nin tedavi sürecindeki ve sonrasındaki her anını yakından takip eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, küçük kızı bugün son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Küçük Azime’nin, Altınordu ilçesi Cumhuriyet mahallesindeki (köyü) cenaze merasimine eşi Selda Yavuz ile birlikte katılan Vali Seddar Yavuz, küçk Azime’nin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. 11 yaşındaki Azime Canbay, Altınordu ilçesinin Cumhuriyet mahallesinde (köyünde) öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.
Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’un girişimleri ile tedavi ettirilen ancak yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen küçük Azime bugün son yolculuğuna uğurlandı.

2017 yılının Ekim ayında Ünye Sabancı Çocuk Yuvası’na gerçekleştirdiği bir ziyarette yüzünde oluşan kitle nedeniyle sağlık sorunları yaşamaya başlayan 9 yaşındaki Azime Canbay’la tanışan ve küçük kızın biran evvel sağlığına kavuşması için hemen harekete geçen Ordu Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, 23 Ekim 2017 tarihinde Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Servisi’nde görevli Doç. Dr. Mukadder Korkmaz tarafından ameliyat  edilmesi ile gerekli girişimleri başlatmıştı.

8 saat süren ameliyat sonrası tedavisinin Ankara’da devam edilmesine karar verilen küçük kız için harekete geçen Vali Seddar Yavuz, zamanın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Betül Sayan Kaya ile görüşerek tedavinin Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji bölümünde devam edilmesi imkanını sağladı.

Vali Seddar Yavuz eşi Selda Yavuz ile birlikte Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji bölümünde yaklaşık 9 ay gördüğü tedavi sonrası Ankara’dan Ordu’ya dönen ve hastalığında iyileşme gözlenen Azime Canbay’ı kaldığı Ünye Sabancı Çocuk Yuvası’nda ziyaret ederek, birlikte gün boyu hoşça vakit geçirmiş, sevginin iyileştirici gücü küçük kızın her anına yansımıştı.

Hastalığının tekrar nüksetmesi üzerine Vali Yavuz’un girişimleri ile yeniden Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi altına alınan küçük Azime yaşam savaşını kaybetti.

Azime’nin tedavi sürecindeki ve sonrasındaki her anını yakından takip eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, küçük kızı bugün son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Küçük Azime’nin, Altınordu ilçesi Cumhuriyet mahallesindeki (köyü) cenaze merasimine eşi Selda Yavuz ile birlikte katılan Vali Seddar Yavuz, küçk Azime’nin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

11 yaşındaki Azime Canbay, Altınordu ilçesinin Cumhuriyet mahallesinde (köyünde) öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.