Kültür Merkezi 2020’de açılacak!

KÜLTÜR 10.09.2018 - 23:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5202+ kez okundu.
 

Kültür Merkezi 2020’de açılacak!

Ünye’nin yıllardır özlemini çektiği Kültür Merkezi’nin ihalesi tamamlanarak sözleşmesi imzalandı.
emmuz Demokrasi Meydanı alanında yapılacak olan Kültür Merkezi inşaatı ihalesini 23 milyon + KDV bedelle Seler İnşaat Şirketi aldı. Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, ilçenin kültürel anlamında önemli bir projeye daha kavuşuyor olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Nüfus ve konum bakımından Karadeniz’de önemli yere sahip olan Ünye ilçemizde yıllardır eksikliğini htiğimiz Kültür Merkezi inşaatının başlayacak olması tüm Ünyelileri sevindirmiştir.  Ünye Kültür Merkezi 2020 yılında bitirilmesi hedefleniyor.” dedi. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karadeniz’in incisi Ünye için kültürel anlamda önemli bir proje olan Kültür Merkezi’nin hayata geçirilecek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. -23 milyon lira bedelle Seler İnşaat Şirketi’nin- İlçemiz ve bölgemiz için önemli bir devlet yatırımı olan Kültür Merkezi Projesi’nin Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nca 7 Ağustos tarihinde ihaleye çıktığını hatırlatan Kaymakam Güney, inşaatı 23 milyon + KDV bedelle Seler İnşaat Şirketi’nin aldığını söyledi. -2020’de hizmete girecek - Kültür Merkezi’nin Ünye’nin kültürel anlamda önemli bir ihtiyacını karşılayacak bir merkez olacağını vurgulayan Kaymakam Güney, “Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Kültür Merkezleri Daire Başkanlığı’nın proje sahibi olduğu Kültür Merkezi ihalesini 23 milyon 452 bin lira + KDV bedelle Seler Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi aldı. 2 bin 762 m2 Maliye Hazinesi ve 3 bin 485 m2 Ünye Belediyesi mülkiyetinde olan toplam 6 bin 247 m2 alan içinde yer alacak olan Kültür Merkezi, 2 bin 460 m2 yapı oturum alanı üzerine kurulacak.  Bodrum, zemin, 1. kat, 2.kat, tesisat katı olmak üzere toplam 8 bin 242,76 m2 alandan oluşacak olan Kültür Merkezi inşaatı için müteahhit firmaya yer teslimi yapıldı.” dedi. Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı içinde yer alan Ünye Kültür Merkezi’nin 2020 yılında hizmete açılacağını ifade ederek, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Nüfus ve konum bakımından Karadeniz’de önemli yere sahip olan Ünye ilçemizde yıllardır eksikliğini htiğimiz Kültür Merkezi inşaatının başlayacak olması tüm Ünyelileri sevindirmiştir.  Ünye Kültür Merkezi 2020 yılında bitirilmesi hedefleniyor. Kültür Merkezi’nin Ünye’mize kazandırılmasında desteği ve emeği olan dönemin Kültür ve Turizm Bakanı, Ak Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Ünyeli hemşehrimiz Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş’a şükranlarımı sunarak, Ünyeli hemşehrilerime hayırlı olsun diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”  
Ünye’nin yıllardır özlemini çektiği Kültür Merkezi’nin ihalesi tamamlanarak sözleşmesi imzalandı.

emmuz Demokrasi Meydanı alanında yapılacak olan Kültür Merkezi inşaatı ihalesini 23 milyon + KDV bedelle Seler İnşaat Şirketi aldı.

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, ilçenin kültürel anlamında önemli bir projeye daha kavuşuyor olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Nüfus ve konum bakımından Karadeniz’de önemli yere sahip olan Ünye ilçemizde yıllardır eksikliğini htiğimiz Kültür Merkezi inşaatının başlayacak olması tüm Ünyelileri sevindirmiştir.  Ünye Kültür Merkezi 2020 yılında bitirilmesi hedefleniyor.” dedi.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karadeniz’in incisi Ünye için kültürel anlamda önemli bir proje olan Kültür Merkezi’nin hayata geçirilecek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

-23 milyon lira bedelle Seler İnşaat Şirketi’nin-

İlçemiz ve bölgemiz için önemli bir devlet yatırımı olan Kültür Merkezi Projesi’nin Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nca 7 Ağustos tarihinde ihaleye çıktığını hatırlatan Kaymakam Güney, inşaatı 23 milyon + KDV bedelle Seler İnşaat Şirketi’nin aldığını söyledi.

-2020’de hizmete girecek -

Kültür Merkezi’nin Ünye’nin kültürel anlamda önemli bir ihtiyacını karşılayacak bir merkez olacağını vurgulayan Kaymakam Güney, “Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Kültür Merkezleri Daire Başkanlığı’nın proje sahibi olduğu Kültür Merkezi ihalesini 23 milyon 452 bin lira + KDV bedelle Seler Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi aldı. 2 bin 762 m2 Maliye Hazinesi ve 3 bin 485 m2 Ünye Belediyesi mülkiyetinde olan toplam 6 bin 247 m2 alan içinde yer alacak olan Kültür Merkezi, 2 bin 460 m2 yapı oturum alanı üzerine kurulacak.  Bodrum, zemin, 1. kat, 2.kat, tesisat katı olmak üzere toplam 8 bin 242,76 m2 alandan oluşacak olan Kültür Merkezi inşaatı için müteahhit firmaya yer teslimi yapıldı.” dedi.

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı içinde yer alan Ünye Kültür Merkezi’nin 2020 yılında hizmete açılacağını ifade ederek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Nüfus ve konum bakımından Karadeniz’de önemli yere sahip olan Ünye ilçemizde yıllardır eksikliğini htiğimiz Kültür Merkezi inşaatının başlayacak olması tüm Ünyelileri sevindirmiştir.  Ünye Kültür Merkezi 2020 yılında bitirilmesi hedefleniyor. Kültür Merkezi’nin Ünye’mize kazandırılmasında desteği ve emeği olan dönemin Kültür ve Turizm Bakanı, Ak Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Ünyeli hemşehrimiz Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş’a şükranlarımı sunarak, Ünyeli hemşehrilerime hayırlı olsun diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.