Kumru’da ‘Askıda Tablet’ Kampanyası Başlatıldı

YAŞAM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.10.2020 - 22:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1407+ kez okundu.
 

Kumru’da ‘Askıda Tablet’ Kampanyası Başlatıldı

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, korona salgını sebebiyle uzaktan eğitim alması gereken ancak tabletleri olmayan öğrencilere destek olmak için Askıda Tablet kampanyası başlattı.
‘Hiçbir Öğrenci Geride Kalmasın Diye Uzaktan Eğitime Yakından Destek’    Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, farklı bir kampanyayı hayata geçirdi. Korona salgını sebebiyle okulda değil evde eğitim alması gereken ancak bunun için tableti olmayan öğrenciler için harekete geçen Yalçuva, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere Askıda Tablet kampanyası başlattı.           Kampanya ile ilgili açıklama yapan Başkan Yalçuva, “Kovid-19 salgını tedbirleri nedeniyle öğrencilerimizin eğitimine uzaktan devam etmek zorunda kaldığı şu günlerde, öğrencilerimizin tablet veya bilgisayarı olmadığı için eğitimden mahrum kalmasını istemiyoruz. Kumru Belediyesi olarak maddi durumu yetersiz ailelerimizin, tablet ihtiyacı olan öğrenci yavrularına Askıda Tablet kampanyasını başlatmış bulunuyoruz. Kampanyaya destek olmak için; EBA Platformunu destekleyen tablet ya da sosyal yardım hesaplarımıza dilediğiniz tablet sayı ve türünce nakdi bağışta bulunabilirsiniz. 0532 698 96 71 nolu Whatsapp iletişim hattından irtibat sağlayabilirsiniz.” dedi.     Kumru Belediye Başkanı Yalçuva’nın kendisi de 10 adet tablet bağışlayarak kampanyayı başlattı.
Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, korona salgını sebebiyle uzaktan eğitim alması gereken ancak tabletleri olmayan öğrencilere destek olmak için Askıda Tablet kampanyası başlattı.

‘Hiçbir Öğrenci Geride Kalmasın Diye Uzaktan Eğitime Yakından Destek’ 

 

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, farklı bir kampanyayı hayata geçirdi. Korona salgını sebebiyle okulda değil evde eğitim alması gereken ancak bunun için tableti olmayan öğrenciler için harekete geçen Yalçuva, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere Askıda Tablet kampanyası başlattı.        

 


Kampanya ile ilgili açıklama yapan Başkan Yalçuva, “Kovid-19 salgını tedbirleri nedeniyle öğrencilerimizin eğitimine uzaktan devam etmek zorunda kaldığı şu günlerde, öğrencilerimizin tablet veya bilgisayarı olmadığı için eğitimden mahrum kalmasını istemiyoruz. Kumru Belediyesi olarak maddi durumu yetersiz ailelerimizin, tablet ihtiyacı olan öğrenci yavrularına Askıda Tablet kampanyasını başlatmış bulunuyoruz. Kampanyaya destek olmak için; EBA Platformunu destekleyen tablet ya da sosyal yardım hesaplarımıza dilediğiniz tablet sayı ve türünce nakdi bağışta bulunabilirsiniz.
0532 698 96 71 nolu Whatsapp iletişim hattından irtibat sağlayabilirsiniz.” dedi.

 

 

Kumru Belediye Başkanı Yalçuva’nın kendisi de 10 adet tablet bağışlayarak kampanyayı başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.