Kumru Ve Korgan’ın İçme Suyu Hatları Yenileniyor

BÖLGE GÜNDEMİ 14.11.2021 - 00:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2009+ kez okundu.
 

Kumru Ve Korgan’ın İçme Suyu Hatları Yenileniyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından ilçelerde sürdürülen altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Kumru ve Korgan ilçelerinde son 2,5 yılda yapılan çalışmalarla içme suyu problemini büyük oranda çözüme kavuşturuldu.
        Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede ulaşım ve altyapı başta olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri kazandırmaya devam ediyor. Özellikle kırsal mahalleler OSKİ marifetiyle yapılan yatırımlarla sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile geride bırakılan 2,5 yılda Korgan ilçesine 44.604 km ve Kumru ilçesine 22.675 km’lik içme suyu hattı çalışması yapılarak hizmete sunuldu. ​ CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede sürdürülen altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, ekiplerin sahada canla başla çalışma yürüttüğünü belirterek yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilçelerin altyapılarının sağlam temeller üzerine atıldığını söyledi.   “GECE-GÜNDÜZ SAHADAYIZ”   Gerçekleştirilen yatırımlarla ilçeleri sağlıklı suya kavuşturmanın yanında, sudaki kayıp kaçağında önüne geçmek istediklerini vurgulayan Genel Müdür Murat Us, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile ilçelerimizde yatırım çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.  Geride bıraktığımız 2,5 yıl içinde Kumru ve Korgan ilçemizin içme suyu hattını sil baştan yeniledik. Şuana kadar Kumru ilçemizde 22.675 km’lik içme suyu hattını tamamlayarak hizmete sunduk. Yine Korgan ilçemizde 44.604 km’lik içme suyu hattını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu iki ilçemiz haricinde diğer ilçelerimizde altyapı yatırım çalışmalarımız hızla devam ediyor. Temel hedefimiz ilçelerimiz sağlam altyapılarla buluşturmak ve kayıp kaçağın önüne geçmek” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından ilçelerde sürdürülen altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Kumru ve Korgan ilçelerinde son 2,5 yılda yapılan çalışmalarla içme suyu problemini büyük oranda çözüme kavuşturuldu.

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede ulaşım ve altyapı başta olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri kazandırmaya devam ediyor. Özellikle kırsal mahalleler OSKİ marifetiyle yapılan yatırımlarla sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile geride bırakılan 2,5 yılda Korgan ilçesine 44.604 km ve Kumru ilçesine 22.675 km’lik içme suyu hattı çalışması yapılarak hizmete sunuldu.

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede sürdürülen altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, ekiplerin sahada canla başla çalışma yürüttüğünü belirterek yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilçelerin altyapılarının sağlam temeller üzerine atıldığını söyledi.

 

“GECE-GÜNDÜZ SAHADAYIZ”

 

Gerçekleştirilen yatırımlarla ilçeleri sağlıklı suya kavuşturmanın yanında, sudaki kayıp kaçağında önüne geçmek istediklerini vurgulayan Genel Müdür Murat Us, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile ilçelerimizde yatırım çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.  Geride bıraktığımız 2,5 yıl içinde Kumru ve Korgan ilçemizin içme suyu hattını sil baştan yeniledik. Şuana kadar Kumru ilçemizde 22.675 km’lik içme suyu hattını tamamlayarak hizmete sunduk. Yine Korgan ilçemizde 44.604 km’lik içme suyu hattını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu iki ilçemiz haricinde diğer ilçelerimizde altyapı yatırım çalışmalarımız hızla devam ediyor. Temel hedefimiz ilçelerimiz sağlam altyapılarla buluşturmak ve kayıp kaçağın önüne geçmek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.