Kumru’ya Modern Kaldırım

BÖLGE GÜNDEMİ 21.12.2020 - 10:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1666+ kez okundu.
 

Kumru’ya Modern Kaldırım

Ordu Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı ve sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakları baskı beton kaldırımlarla buluşturmaya devam ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Kumru ilçe merkezinde bulunan Atatürk Caddesi’nde 2,5 metre genişliğinde 3600 metrekare kaldırım çalışmasının tamamlandığını söyledi.   “YOLDA SEFERBERLİK İLAN ETTİK”   Kırsal ve merkezde yol sorunlarını çözmek için hummalı bir çalışma yürütüldüğünü ifade eden Genel Sekreter Alp, “19 ilçede yolu sorun olmaktan çıkaracağız” dedi. Genel Sekreter Coşkun Alp açıklamalarını şöyle sürdürdü: Sayın Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda 19 ilçede evladiyelik yolların inşası için çalışıyoruz. Amacımız yolu yapıp hizmete sunmaktan öte, alt yapısı sağlam temeller üzerine yollar inşa etmek ve modern kaldırımlarla yaya ulaşımını da konforlu hale getirmek. Kumru ilçe merkezimizde bulunan Atatürk Caddemizde de benzer çalışmayı hayata geçirdik. 3600 metrekare baskı beton çalışmasıyla modern ve konforlu bir yol hizmetini hayata geçirdik. Ekip arkadaşlarımıza özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum.              
Ordu Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı ve sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakları baskı beton kaldırımlarla buluşturmaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Kumru ilçe merkezinde bulunan Atatürk Caddesi’nde 2,5 metre genişliğinde 3600 metrekare kaldırım çalışmasının tamamlandığını söyledi.

 

“YOLDA SEFERBERLİK İLAN ETTİK”

 

Kırsal ve merkezde yol sorunlarını çözmek için hummalı bir çalışma yürütüldüğünü ifade eden Genel Sekreter Alp, “19 ilçede yolu sorun olmaktan çıkaracağız” dedi. Genel Sekreter Coşkun Alp açıklamalarını şöyle sürdürdü: Sayın Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda 19 ilçede evladiyelik yolların inşası için çalışıyoruz. Amacımız yolu yapıp hizmete sunmaktan öte, alt yapısı sağlam temeller üzerine yollar inşa etmek ve modern kaldırımlarla yaya ulaşımını da konforlu hale getirmek. Kumru ilçe merkezimizde bulunan Atatürk Caddemizde de benzer çalışmayı hayata geçirdik. 3600 metrekare baskı beton çalışmasıyla modern ve konforlu bir yol hizmetini hayata geçirdik. Ekip arkadaşlarımıza özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.