Kurtulmuş; "Bu dönemde Ordu parmakla gösterilecek"

SİYASET 10.06.2019 - 09:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2529+ kez okundu.
 

Kurtulmuş; "Bu dönemde Ordu parmakla gösterilecek"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'in çok büyük hizmetler yapacağını belirten AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, "Bu dönemde Ordu parmakla gösterilecek." dedi.
Kurtulmuş; "İnşallah Ordu’da sevginin, saygının, bilimin, ahlakın hâkim olacağı bir dönem olacak." ifadelerinde bulundu. AK Parti Genel Başkan Vekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş,  çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Ordu’da Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’i makamında ziyaret etti. Fatsa, Aybastı ve Ünye ziyaretlerinin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, burada yaptığı açıklamada, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Kurtulmuş, “Hilmi Bey Ordu’ya gerçekten çok büyük hizmetler yapacağını bildiğimiz, inandığımız, değerli bir dostumuzdur. Değerli bir devlet adamıdır, siyaset adamıdır. İnşallah Ordu’da sevginin, saygının, bilimin, ahlakın hâkim olacağı bir dönem olacak. Hilmi beyin hizmetleri ile Ordu, Karadeniz’in hatta Türkiye’nin tüm illeri arasında ümit ediyorum ki parmakla gösterilen bir il haline gelecek. Hizmetlerinde muvaffak olsun diyor, başarılar diliyorum” dedi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şu açıklamada bulundu:   “Genel Başkan Vekilimiz, hocamız, Bakanımızın Ordu Büyükşehir Belediyemize teşrif etmeleri bizi son derece mutlu etti. Gerçekten bugün bizim için çok özel bir gün. Kendileri, tecrübelerinden, bilgilerinden, örnek ahlakından faydalandığımız rol modelimiz, bizim son derece saygı duyduğumuz örnek aldığımız bir büyüğümüzdür. Kendilerinin tavsiyelerini can kulağı ile dinleyeceğiz ve tatbik etmeye gayret edeceğiz”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'in çok büyük hizmetler yapacağını belirten AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, "Bu dönemde Ordu parmakla gösterilecek." dedi.

Kurtulmuş; "İnşallah Ordu’da sevginin, saygının, bilimin, ahlakın hâkim olacağı bir dönem olacak." ifadelerinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş,  çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Ordu’da Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’i makamında ziyaret etti.

Fatsa, Aybastı ve Ünye ziyaretlerinin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, burada yaptığı açıklamada, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Kurtulmuş, “Hilmi Bey Ordu’ya gerçekten çok büyük hizmetler yapacağını bildiğimiz, inandığımız, değerli bir dostumuzdur. Değerli bir devlet adamıdır, siyaset adamıdır. İnşallah Ordu’da sevginin, saygının, bilimin, ahlakın hâkim olacağı bir dönem olacak. Hilmi beyin hizmetleri ile Ordu, Karadeniz’in hatta Türkiye’nin tüm illeri arasında ümit ediyorum ki parmakla gösterilen bir il haline gelecek. Hizmetlerinde muvaffak olsun diyor, başarılar diliyorum” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şu açıklamada bulundu:

 

“Genel Başkan Vekilimiz, hocamız, Bakanımızın Ordu Büyükşehir Belediyemize teşrif etmeleri bizi son derece mutlu etti. Gerçekten bugün bizim için çok özel bir gün. Kendileri, tecrübelerinden, bilgilerinden, örnek ahlakından faydalandığımız rol modelimiz, bizim son derece saygı duyduğumuz örnek aldığımız bir büyüğümüzdür. Kendilerinin tavsiyelerini can kulağı ile dinleyeceğiz ve tatbik etmeye gayret edeceğiz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.