Liderler Ordu'ya Geliyor

SİYASET 27.05.2018 - 23:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1973+ kez okundu.
 

Liderler Ordu'ya Geliyor

24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine 28 gün kala siyasi parti liderleri seçim çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda AK Parti ve CHP liderleri Ordu’da miting verecek.
Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, partisinin 24 Haziran seçimleri için Ordu'da izleyeceğini yol haritasını değerlendirdi. Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın seçim öncesinde Ordu'ya gelerek halka sesleneceğini açıkladı. Gündoğdu henüz tarihin resmiyet kazanmadığını dile getirirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 18 Haziran tarihinde, Başbakan Binaali Yıldırım'ın da haziran ayının ilk haftasında Ordu'da miting düzenleyeceğini kaydetti. İNCE İLE KILIÇDAROĞLU MİTİNG DÜZENLEYECEK Cumhurbaşkanlığı seçimi kampanyasını 4 Mayıs'ta Birinci Meclis önünden başlatan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, ilk büyük mitingini memleketi Yalova'da yapmıştı. Büyük bir hızla seçim mitinglerine devam eden İnce, 13 Haziran'da ise Ordu ve Giresun mitinglerini gerçekleştirecek. Kemal Kılıçdaroğlu ile Ordu'da olacak İnce'nin mitinginin başlangıç tarihi saat 14:00 olarak planlandı. Parti yetkilileri, mitingin yapılacağı yerin ise netlik kazandıktan sonra açıklanacağını belirtti.  
24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine 28 gün kala siyasi parti liderleri seçim çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda AK Parti ve CHP liderleri Ordu’da miting verecek.

Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, partisinin 24 Haziran seçimleri için Ordu'da izleyeceğini yol haritasını değerlendirdi. Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın seçim öncesinde Ordu'ya gelerek halka sesleneceğini açıkladı. Gündoğdu henüz tarihin resmiyet kazanmadığını dile getirirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 18 Haziran tarihinde, Başbakan Binaali Yıldırım'ın da haziran ayının ilk haftasında Ordu'da miting düzenleyeceğini kaydetti.

İNCE İLE KILIÇDAROĞLU MİTİNG DÜZENLEYECEK

Cumhurbaşkanlığı seçimi kampanyasını 4 Mayıs'ta Birinci Meclis önünden başlatan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, ilk büyük mitingini memleketi Yalova'da yapmıştı. Büyük bir hızla seçim mitinglerine devam eden İnce, 13 Haziran'da ise Ordu ve Giresun mitinglerini gerçekleştirecek. Kemal Kılıçdaroğlu ile Ordu'da olacak İnce'nin mitinginin başlangıç tarihi saat 14:00 olarak planlandı. Parti yetkilileri, mitingin yapılacağı yerin ise netlik kazandıktan sonra açıklanacağını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.