Listeyi Numan Kurtulmuş Hazırladı

SİYASET 12.01.2019 - 23:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2389+ kez okundu.
 

Listeyi Numan Kurtulmuş Hazırladı

AK Parti-MHP anlaştı.
Ordu’da iki ilçe MHP’ye bırakıldı   Ordu’da MHP iki ilçede AK Parti 17 ilçede belediye başkanı çıkaracak. Çok istemesine rağmen Fatsa’nın MHP’ye bırakılmadığı öğrenildi.         AK Parti ile MHP, Cumhur ittifakı kapsamında Ordu’da da anlaştı. Ordu'nun ilçelerinde bazı pürüzler yaşanmıştı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun davranma ve hassasiyet konusunda uyarılarının ardından teknik heyetler, görüşmeleri önceki gün akşam itibariyle sonuçlandırdı.   ADAYLARI ERDOĞAN AÇIKLAYACAK   MHP Ordu’da, Ordu Büyükşehir Belediye başkan adayı Hilmi Güler’i destekleyecek. AK Parti ise Ordu'nun 2 ilçesinde MHP'nin adaylarını destekleyecek. Geriye kalan 17 ilçede ise AK Parti'nin aday göstereceği isimler MHP tarafından desteklenecek. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 19 Ocak'ta Ordu adaylarını açıklayacak.   AK PARTİ LİSTESİNİ KURTULMUŞ YAPTI Bu arada AK Parti’nin MHP’ye verilen ilçeler dışındaki ilçe belediye başkan adaylarını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un belirlediği öğrenildi. Ordu’da MHP’ye verilen ilçeler ile ilgili net bir bilgi yok. Kulislerde Çamaş ve İkizce’nin verildiği çok istemesine rağmen Fatsa’nın MHP’ye verilmediği belirtiliyor.
AK Parti-MHP anlaştı.

Ordu’da iki ilçe MHP’ye bırakıldı

 

Ordu’da MHP iki ilçede AK Parti 17 ilçede belediye başkanı çıkaracak. Çok istemesine rağmen Fatsa’nın MHP’ye bırakılmadığı öğrenildi.    

 

 

AK Parti ile MHP, Cumhur ittifakı kapsamında Ordu’da da anlaştı. Ordu'nun ilçelerinde bazı pürüzler yaşanmıştı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun davranma ve hassasiyet konusunda uyarılarının ardından teknik heyetler, görüşmeleri önceki gün akşam itibariyle sonuçlandırdı.

 

ADAYLARI ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

 

MHP Ordu’da, Ordu Büyükşehir Belediye başkan adayı Hilmi Güler’i destekleyecek. AK Parti ise Ordu'nun 2 ilçesinde MHP'nin adaylarını destekleyecek. Geriye kalan 17 ilçede ise AK Parti'nin aday göstereceği isimler MHP tarafından desteklenecek. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 19 Ocak'ta Ordu adaylarını açıklayacak.

 

AK PARTİ LİSTESİNİ KURTULMUŞ YAPTI

Bu arada AK Parti’nin MHP’ye verilen ilçeler dışındaki ilçe belediye başkan adaylarını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un belirlediği öğrenildi. Ordu’da MHP’ye verilen ilçeler ile ilgili net bir bilgi yok. Kulislerde Çamaş ve İkizce’nin verildiği çok istemesine rağmen Fatsa’nın MHP’ye verilmediği belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.