Mahallenin Seyhan ablası 4. dönemini kutladı…

BÖLGE GÜNDEMİ 01.04.2019 - 22:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2410+ kez okundu.
 

Mahallenin Seyhan ablası 4. dönemini kutladı…

Ortayılmazlar Mahalle Muhtarı Seyhan İhtiyar seçimi kazanarak dördüncü dönemini pasta keserek kutladı.
Ünye’nin Ortayılmazlar mahallesinde 2004, 2009 ve 2014 yıllarında seçilerek 3 dönem muhtarlık yapan Seyhan İhtiyar, 2019 seçimlerini de kazanarak muhtarlık görevini dördüncü döneme taşıdı. Ünye’nin tek kadın muhtarı olan Seyhan İhtiyar, rakipleri karşısında aldığı başarıyı mahalle halkıyla pasta keserek kutladı.  Ünye’nin Ortayılmazlar Mahallesi sakinlerinin katılımıyla muhtarlık önünde gerçekleştirilen etkinlikte, mahalle halkının desteğiyle 4. dönemine imza atan mahallelinin ‘Seyhan ablası’ Seyhan İhtiyar, muhtarlığını pasta keserek kutladı. Pasta kesiminin ardından açıklamalarda bulunarak herkese teşekkür eden Seyhan İhtiyar, “ÜÇ dönemdir muhtarlık yaptım bu mahallede ve şimdi dördüncü dönemde muhtarlık yapmayı bana nasip ettiniz. Azalarıma, mahallelime, halkıma ve Ünyelilere binlerce teşekkürler. Nice senelere ve güzel günlere hep beraber olmamız dileğiyle. Her şeyi hep beraber el birliğiyle yapacağız. Siz söyleyeceksiniz biz de yapacağız. Allah nasip ederse sağlıklı günlerde beraber olalım. Çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun” dedi.   Seyhan İhtiyaroğlu’na muhtarlık görevinde 4. döneminde H.Kemal Dikmen, Murat Taşkınsu, Sancar Akpınar, Osman Cımbırt, Ergin Onat, Cemal Eroğlu, Hülya Özpınar  ve Şennur Sarıkaya aza olarak destek verecek. 
Ortayılmazlar Mahalle Muhtarı Seyhan İhtiyar seçimi kazanarak dördüncü dönemini pasta keserek kutladı.

Ünye’nin Ortayılmazlar mahallesinde 2004, 2009 ve 2014 yıllarında seçilerek 3 dönem muhtarlık yapan Seyhan İhtiyar, 2019 seçimlerini de kazanarak muhtarlık görevini dördüncü döneme taşıdı.

Ünye’nin tek kadın muhtarı olan Seyhan İhtiyar, rakipleri karşısında aldığı başarıyı mahalle halkıyla pasta keserek kutladı. 

Ünye’nin Ortayılmazlar Mahallesi sakinlerinin katılımıyla muhtarlık önünde gerçekleştirilen etkinlikte, mahalle halkının desteğiyle 4. dönemine imza atan mahallelinin ‘Seyhan ablası’ Seyhan İhtiyar, muhtarlığını pasta keserek kutladı.

Pasta kesiminin ardından açıklamalarda bulunarak herkese teşekkür eden Seyhan İhtiyar, “ÜÇ dönemdir muhtarlık yaptım bu mahallede ve şimdi dördüncü dönemde muhtarlık yapmayı bana nasip ettiniz. Azalarıma, mahallelime, halkıma ve Ünyelilere binlerce teşekkürler. Nice senelere ve güzel günlere hep beraber olmamız dileğiyle. Her şeyi hep beraber el birliğiyle yapacağız. Siz söyleyeceksiniz biz de yapacağız. Allah nasip ederse sağlıklı günlerde beraber olalım. Çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun” dedi.

 

Seyhan İhtiyaroğlu’na muhtarlık görevinde 4. döneminde H.Kemal Dikmen, Murat Taşkınsu, Sancar Akpınar, Osman Cımbırt, Ergin Onat, Cemal Eroğlu, Hülya Özpınar  ve Şennur Sarıkaya aza olarak destek verecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.