Makamı Halka Açtı

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 27.09.2018 - 16:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1764+ kez okundu.
 

Makamı Halka Açtı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, makamını halka açtı
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Başkan Tekintaş’ın ikinci icraatı makamının kapılarını halka açmak oldu. İlk olarak Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde uzun namlulu silahlarla nöbet tutan güvenlik görevlilerini kaldıran Başkan Tekintaş, ikinci icraat olarak makamını halka açtı. Altınordu Belediye Başkanlığı döneminde herkesin rahatlıkla ulaşabildiği Başkan Tekintaş, bu uygulamayı büyükşehirde de devam ettiriyor. Bizim kapımız herkese açık diyen Başkan Tekintaş, “Bizim kapımız da, gönlümüz de Herkese açık! Nazik ziyaretleri için hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığımız güç ve dua ile yolumuza devam ediyoruz.” Dedi.   
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, makamını halka açtı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Başkan Tekintaş’ın ikinci icraatı makamının kapılarını halka açmak oldu.

İlk olarak Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde uzun namlulu silahlarla nöbet tutan güvenlik görevlilerini kaldıran Başkan Tekintaş, ikinci icraat olarak makamını halka açtı.

Altınordu Belediye Başkanlığı döneminde herkesin rahatlıkla ulaşabildiği Başkan Tekintaş, bu uygulamayı büyükşehirde de devam ettiriyor.

Bizim kapımız herkese açık diyen Başkan Tekintaş, “Bizim kapımız da, gönlümüz de Herkese açık!

Nazik ziyaretleri için hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığımız güç ve dua ile yolumuza devam ediyoruz.” Dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.