Manzarayı görenler gözlerine inanamadı

BÖLGE GÜNDEMİ (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 18.04.2019 - 14:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1322+ kez okundu.
 

Manzarayı görenler gözlerine inanamadı

İlkbaharın ortasında olduğumuz bugünlerde Ordu’nun yüksek kesimlerinde uyananlar, sabah kalktıklarında bembeyaz kar manzarasıyla karşılaşmanın şaşkınlığını yaşadılar.
17 Nisan 2019. Yani İlkbaharın tam ortasında olduğumuz günlerdeyiz. Bugün Ordu’nun yüksek ve orta kesimlerinde yaşayanlar, sabah uyandıklarında büyük bir sürprizle karşılaşarak kar manzarasıyla karşılaştılar.   Nisan ayının ortasında olduğumuz bugünlerde doğanın yeşile boyanması gerekirken Ulubey, Gürgentepe, Kabadüz ve Aybastı gibi ilçelerde görülen kar yağışı büyük bir şaşkınlığa neden olurken, sosyal medyada tıpkı kış mevsiminde olduğu gibi kar fotoğrafları paylaşılmaya başlandı.   Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, hava sıcaklıkları da yağışlı havayla birlikte 4 ila 8 derece azalarak mevsim normallerinin altında seyredeceği açıklanırken, yağışlı ve soğuk havanın hafta boyu devam edeceği duyuruldu.
İlkbaharın ortasında olduğumuz bugünlerde Ordu’nun yüksek kesimlerinde uyananlar, sabah kalktıklarında bembeyaz kar manzarasıyla karşılaşmanın şaşkınlığını yaşadılar.

17 Nisan 2019. Yani İlkbaharın tam ortasında olduğumuz günlerdeyiz. Bugün Ordu’nun yüksek ve orta kesimlerinde yaşayanlar, sabah uyandıklarında büyük bir sürprizle karşılaşarak kar manzarasıyla karşılaştılar.

 

Nisan ayının ortasında olduğumuz bugünlerde doğanın yeşile boyanması gerekirken Ulubey, Gürgentepe, Kabadüz ve Aybastı gibi ilçelerde görülen kar yağışı büyük bir şaşkınlığa neden olurken, sosyal medyada tıpkı kış mevsiminde olduğu gibi kar fotoğrafları paylaşılmaya başlandı.

 

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, hava sıcaklıkları da yağışlı havayla birlikte 4 ila 8 derece azalarak mevsim normallerinin altında seyredeceği açıklanırken, yağışlı ve soğuk havanın hafta boyu devam edeceği duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.