Mart Ayı Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 01.03.2021 - 23:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1313+ kez okundu.
 

Mart Ayı Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan ‘Kaymakamlar Toplantısı’, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında gerçekleştirildi.
  Valilik Toplantı Salonunda yapılan ve kaymakamların video konferans yoluyla katıldığı ‘Kaymakamlar Toplantısı’nda; Covid-19 pandemisine ilişkin alınan tedbirler ve kararlarla ilgili yürütülen çalışmalar, dere yataklarına yapılan ve taşkın riski oluşturan yapıların yıkılmasına yönelik çalışmalar, 2021 AFAD Eğitim Yılı kapsamında yapılan etkinlik ve faaliyetler, İçişleri Bakanlığının “UYUMA” ve “KADES” uygulamaları, “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” etkinliği konularında yapılan çalışmalar ve yürütülen faaliyetler ele alındı.       Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının trafik birimlerinin yetkilileri tarafından bir sunum yapılarak, 2020 yılında Ordu’da meydana gelen trafik kazaları ve nedenleri, yapılan trafik denetimleri ve uygulanan cezalar, trafik konusunda toplumu ve gençleri bilgilendirmeye, bilinçlendirmeye yönelik eğitim faaliyetleri hakkında Vali Tuncay Sonel’e bilgi verildi.       Trafik konusunun, can ve mal kaybının önlenmesi için önemli bir konu olduğunu dile getiren Vali Tuncay Sonel, “Trafik konusu, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun da üzerinde önemle durduğu bir konudur. 2020 yılında, bir önceki yıla göre ilimizde meydana gelen ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarında ciddi oranda azalma olması sevindiricidir. Trafik konusunda Bakanlığımızın toplumumuzdaki tüm bireyleri bilgilendirmeye, bilinçlendirmeye yönelik eğitim faaliyetleri ve çalışmaları var. Biz de bu çalışmaları ilimizde titizlikle yürüteceğiz. ‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ sloganıyla başlatılan farkındalık çalışmalarını sürdüreceğiz. 19 ilçemizde, trafik konusundaki farkındalık etkinliklerimizi, pandemi kurallarına uygun şekilde yapacağız. Ayrıca, trafik kazalarını önlemek için canla başla mücadele eden emniyet ve jandarma teşkilatımızın trafik birimlerini kutluyorum. Onlara kolaylıklar diliyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Hepsi de bir can gitmesin diye fedakarca görev yapıyor” dedi.          Vali Sonel, toplantıda kaymakamlara da söz vererek, ilçelerinde yaşanan sorunlar, ilçelerin ihtiyaçları ve ilçelerde yürütülen kamu yatırımlarının son durumları hakkında da bilgi aldı.  
İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan ‘Kaymakamlar Toplantısı’, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında gerçekleştirildi.

 



Valilik Toplantı Salonunda yapılan ve kaymakamların video konferans yoluyla katıldığı ‘Kaymakamlar Toplantısı’nda; Covid-19 pandemisine ilişkin alınan tedbirler ve kararlarla ilgili yürütülen çalışmalar, dere yataklarına yapılan ve taşkın riski oluşturan yapıların yıkılmasına yönelik çalışmalar, 2021 AFAD Eğitim Yılı kapsamında yapılan etkinlik ve faaliyetler, İçişleri Bakanlığının “UYUMA” ve “KADES” uygulamaları, “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” etkinliği konularında yapılan çalışmalar ve yürütülen faaliyetler ele alındı.

 

 

 

Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının trafik birimlerinin yetkilileri tarafından bir sunum yapılarak, 2020 yılında Ordu’da meydana gelen trafik kazaları ve nedenleri, yapılan trafik denetimleri ve uygulanan cezalar, trafik konusunda toplumu ve gençleri bilgilendirmeye, bilinçlendirmeye yönelik eğitim faaliyetleri hakkında Vali Tuncay Sonel’e bilgi verildi.

 

 

 
Trafik konusunun, can ve mal kaybının önlenmesi için önemli bir konu olduğunu dile getiren Vali Tuncay Sonel, “Trafik konusu, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun da üzerinde önemle durduğu bir konudur. 2020 yılında, bir önceki yıla göre ilimizde meydana gelen ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarında ciddi oranda azalma olması sevindiricidir. Trafik konusunda Bakanlığımızın toplumumuzdaki tüm bireyleri bilgilendirmeye, bilinçlendirmeye yönelik eğitim faaliyetleri ve çalışmaları var. Biz de bu çalışmaları ilimizde titizlikle yürüteceğiz. ‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ sloganıyla başlatılan farkındalık çalışmalarını sürdüreceğiz. 19 ilçemizde, trafik konusundaki farkındalık etkinliklerimizi, pandemi kurallarına uygun şekilde yapacağız. Ayrıca, trafik kazalarını önlemek için canla başla mücadele eden emniyet ve jandarma teşkilatımızın trafik birimlerini kutluyorum. Onlara kolaylıklar diliyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Hepsi de bir can gitmesin diye fedakarca görev yapıyor” dedi.   

 

 

 
Vali Sonel, toplantıda kaymakamlara da söz vererek, ilçelerinde yaşanan sorunlar, ilçelerin ihtiyaçları ve ilçelerde yürütülen kamu yatırımlarının son durumları hakkında da bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.