Matbaacı Ahmet Bakışgan son yolculuğuna uğurlandı

BÖLGE GÜNDEMİ 09.02.2019 - 22:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2547+ kez okundu.
 

Matbaacı Ahmet Bakışgan son yolculuğuna uğurlandı

1970’li yıllarda Ünye'de faaliyete başlayan Bakış Matbaası ve Ünye'ye Bakış Gazetesi sahibi Ahmet Bakışgan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Ünye eşraflarından merhum Ömer Faruk Bakışgan’ın oğlu, merhum Arif, Hamdi ve Kadir kardeşlerin ağabeyleri, Ömer, Faruk ve Dilek kardeşlerin babaları, Metehan Dikici ve Bahar Bakışgan’ın kayınpederi Ahmet Bakışgan 7 Şubat 2019 Perşembe günü geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.  1970’li yıllarda Ünye'de faaliyete başlayan Bakış Matbaası ve Ünye'ye Bakış Gazetesi sahibi Ahmet Bakışgan’ın cenazesi 8 Şubat 2019 Cuma günü Çamurlu Mahallesi’nde evinin önünde alınan helalliğin ardından Merkez Büyük Cami’ye getirildi.  Bakışgan’ın cenazesi cuma namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Yunus Aile Kabristanlığına defnedilerek son yolculuğuna uğurlandı.   Cenazeye ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları, meslektaşları başta olmak üzere çok sayıda kişi katıldı. 
1970’li yıllarda Ünye'de faaliyete başlayan Bakış Matbaası ve Ünye'ye Bakış Gazetesi sahibi Ahmet Bakışgan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Ünye eşraflarından merhum Ömer Faruk Bakışgan’ın oğlu, merhum Arif, Hamdi ve Kadir kardeşlerin ağabeyleri, Ömer, Faruk ve Dilek kardeşlerin babaları, Metehan Dikici ve Bahar Bakışgan’ın kayınpederi Ahmet Bakışgan 7 Şubat 2019 Perşembe günü geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

1970’li yıllarda Ünye'de faaliyete başlayan Bakış Matbaası ve Ünye'ye Bakış Gazetesi sahibi Ahmet Bakışgan’ın cenazesi 8 Şubat 2019 Cuma günü Çamurlu Mahallesi’nde evinin önünde alınan helalliğin ardından Merkez Büyük Cami’ye getirildi.  Bakışgan’ın cenazesi cuma namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Yunus Aile Kabristanlığına defnedilerek son yolculuğuna uğurlandı.

 

Cenazeye ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları, meslektaşları başta olmak üzere çok sayıda kişi katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.