Maydenim Tekstil’de 1 Mayıs Coşkusu

YAŞAM (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 02.05.2019 - 14:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2673+ kez okundu.
 

Maydenim Tekstil’de 1 Mayıs Coşkusu

Ünye’de faaliyet gösteren bölgenin en büyük tekstil fabrikalarından biri olan Maydenim Tekstil, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kapsamında çalışan personelleri ile bir araya geldi.
Her sene personelleriyle 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinliklerle bir araya gelen Maydenim Tekstil, bugün de çalışanlarına ve onların ailelerine “Sokak Lezzetleri” etkinliğiyle unutulmaz bir gün yaşattı. Maydenim Tekstil personelleri, aileleriyle birlikte şarkılar ve çeşitli ikramlarla 1 Mayıs’ı doyasıya kutlarken, etkinliği ziyaret eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı konuşmasında şunları ifade etti; Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı: “Bugün Maydenim Tekstil’de kardeşlerimiz 1 Mayıs etkinliği dolayısıyla bir araya gelip bu günü doyasıya kutluyorlar. Bende bu vesileyle tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Bayramını kutluyorum. Mevlam, nice böyle güzel günlere sağlık ve sıhhat içerisinde, iş kazası olmadığı süreçlerde geçirmeyi nasip etsin.”diye konuştu. Bu etkinlikle personellerinin aileleriyle birlikte güzel vakit geçirmelerini amaçladıklarını belirten  Maydenim  Tekstil  Genel Müdürü Koray Kayalı bu etkinliklerin her sene artarak devam edeceğini ifade ederek şu şekilde konuştu; Maydenim  Tekstil  Genel Müdürü Koray Kayalı: “Biz işçilerimizle biriz ve 1 Mayıs işçilerimizin değil hepimizin bayramıdır. Burada yoğun tempomuzdan personellerimizin genelde dışarıya çıkıp sosyal hayatlarını sürdüremediklerini biliyoruz. Bizde bir nebze de olsa personellerimizin aileleriyle hep bereber vakit geçirmesi için bu gün vesilesiyle “Sokak Lezzetleri” isimli etkinliğimizi düzenledik. Umarım herkes memnun kalır. Bu etkinlikler her sene artarak yapılacaktır. Bugün hepimizin günü ve bugünün önemini herkesin anlaması gerektiğini düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla bütün aileler çocuklarıyla zevkli bir gün geçiriyorlar ve herkese çok teşekkür ediyorum. İşçi Çıkartmak Yerine İşçi  Alıyoruz Ünye fabrikamızda 426 kişi, İstanbul fabrikamızda 86 kişi çalışıyor. Bu iki ay içerisinde yıkama tesisimizi de açıyoruz orada da 60 kişiyle başlayacağız.  Biz ihracat yaptığımız için kriz ortamı olduğunu düşünmüyoruz.İşçi çıkartmak yerine işçi alıyoruz. Hatta dün itibariyle 5. bandımızı da devreye soktuk. Oraya da İŞKUR ile beraber yeni arkadaşlar alıyoruz. Burada daha başka yatırımlarımız da olacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.
Ünye’de faaliyet gösteren bölgenin en büyük tekstil fabrikalarından biri olan Maydenim Tekstil, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kapsamında çalışan personelleri ile bir araya geldi.

Her sene personelleriyle 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinliklerle bir araya gelen Maydenim Tekstil, bugün de çalışanlarına ve onların ailelerine “Sokak Lezzetleri” etkinliğiyle unutulmaz bir gün yaşattı.

Maydenim Tekstil personelleri, aileleriyle birlikte şarkılar ve çeşitli ikramlarla 1 Mayıs’ı doyasıya kutlarken, etkinliği ziyaret eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı konuşmasında şunları ifade etti;

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı: “Bugün Maydenim Tekstil’de kardeşlerimiz 1 Mayıs etkinliği dolayısıyla bir araya gelip bu günü doyasıya kutluyorlar. Bende bu vesileyle tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Bayramını kutluyorum. Mevlam, nice böyle güzel günlere sağlık ve sıhhat içerisinde, iş kazası olmadığı süreçlerde geçirmeyi nasip etsin.”diye konuştu.

Bu etkinlikle personellerinin aileleriyle birlikte güzel vakit geçirmelerini amaçladıklarını belirten  Maydenim  Tekstil  Genel Müdürü Koray Kayalı bu etkinliklerin her sene artarak devam edeceğini ifade ederek şu şekilde konuştu;

Maydenim  Tekstil  Genel Müdürü Koray Kayalı: “Biz işçilerimizle biriz ve 1 Mayıs işçilerimizin değil hepimizin bayramıdır. Burada yoğun tempomuzdan personellerimizin genelde dışarıya çıkıp sosyal hayatlarını sürdüremediklerini biliyoruz. Bizde bir nebze de olsa personellerimizin aileleriyle hep bereber vakit geçirmesi için bu gün vesilesiyle “Sokak Lezzetleri” isimli etkinliğimizi düzenledik. Umarım herkes memnun kalır. Bu etkinlikler her sene artarak yapılacaktır. Bugün hepimizin günü ve bugünün önemini herkesin anlaması gerektiğini düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla bütün aileler çocuklarıyla zevkli bir gün geçiriyorlar ve herkese çok teşekkür ediyorum.

İşçi Çıkartmak Yerine İşçi  Alıyoruz

Ünye fabrikamızda 426 kişi, İstanbul fabrikamızda 86 kişi çalışıyor. Bu iki ay içerisinde yıkama tesisimizi de açıyoruz orada da 60 kişiyle başlayacağız.  Biz ihracat yaptığımız için kriz ortamı olduğunu düşünmüyoruz.İşçi çıkartmak yerine işçi alıyoruz. Hatta dün itibariyle 5. bandımızı da devreye soktuk. Oraya da İŞKUR ile beraber yeni arkadaşlar alıyoruz. Burada daha başka yatırımlarımız da olacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.