Meclis’in Son Toplantısı!

BÖLGE GÜNDEMİ 06.03.2019 - 15:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1145+ kez okundu.
 

Meclis’in Son Toplantısı!

Ünye Belediyesi Mart Ayı Meclis toplantısı yapıldı. Ünye Belediyesinin 31 Mart yerel seçimler öncesindeki son meclis toplantısı Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül başkanlığında gerçekleştirildi.
Meclis toplantısında 16 gündem ve 1 gündem dışı madde görüşüldü. Toplantıda, imarla ilgili görüşülen maddelerden 8’i kabul, 2’si red edilirken, 3 madde ise imar komisyonuna havale edildi. Gündemde görüşülen maddede Güzelyalı Mahallesinde bulunan alanın içkili yerler krokisine dahil edilmesi konusu görüşülerek komisyona havale edildi. Bir diğer madde de ise şubat ayı olağan Belediye Meclis toplantısında müdürlüklerin birleşmesinden dolayı görev yetki ve çalışma yönetmeliklerinin güncellenmesi konusu görüşülerek kabul edildi. Toplantıda Ünye Belediyesi, 61 milyonluk SGK borcunun 32 milyon lirasını Kültür Sitesi yapılması planlanan alanın 3 bin 485 m2’sinin devri karşılığında silinmesini belediye meclisinde onaylandı. Şubat Ayı Meclis toplantısında konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül, “Mecliste görev biter ama Ünye’ye hizmet bitmez” diyerek şu açıklamayı yaptı; “Bu oturum bu meclisin son toplantısı oluyor. Yaşlılar tekrar görev alırlar mı almazlar mı bilemeyiz ama bundan sonraki dönemde Rabbim gençlere inşallah daha fazla hizmetler yapmaya nasip etsin. Meclisteki  görevi biten arkadaşlar için sözüm şu, mecliste görev biter ama Ünye’ye hizmet bitmez. Ünye’ye hizmet noktasında herkesin hizmete devam etmesi gerekir. Hepimiz bu memlekette, böyle kritik zamanlarda görev almış, omuzlamış ve mücadele etmiş  insanlarız. Bu dönemde de birlikte birçok işler yapacağımıza inanıyorum. Gençlere yönelik bazı çalışmalarımız olacaktır. Tabi çalışmaların başında bizim olup olacağımızı belli değildir. Ama en azında gençlere yönelik çalışmaları fikir olarak sunacağız. Önümüzdeki dönemlerde Ünye için hayırlı hizmetlerde imzamız olacaktır diye düşünüyorum.” diye konuştu. Ünye Belediyesi 2014-2019 döneminin son toplantısı, Ünye Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül ile meclis üyelerinin hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.    
Ünye Belediyesi Mart Ayı Meclis toplantısı yapıldı. Ünye Belediyesinin 31 Mart yerel seçimler öncesindeki son meclis toplantısı Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis toplantısında 16 gündem ve 1 gündem dışı madde görüşüldü. Toplantıda, imarla ilgili görüşülen maddelerden 8’i kabul, 2’si red edilirken, 3 madde ise imar komisyonuna havale edildi.

Gündemde görüşülen maddede Güzelyalı Mahallesinde bulunan alanın içkili yerler krokisine dahil edilmesi konusu görüşülerek komisyona havale edildi. Bir diğer madde de ise şubat ayı olağan Belediye Meclis toplantısında müdürlüklerin birleşmesinden dolayı görev yetki ve çalışma yönetmeliklerinin güncellenmesi konusu görüşülerek kabul edildi.

Toplantıda Ünye Belediyesi, 61 milyonluk SGK borcunun 32 milyon lirasını Kültür Sitesi yapılması planlanan alanın 3 bin 485 m2’sinin devri karşılığında silinmesini belediye meclisinde onaylandı.

Şubat Ayı Meclis toplantısında konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül, “Mecliste görev biter ama Ünye’ye hizmet bitmez” diyerek şu açıklamayı yaptı; “Bu oturum bu meclisin son toplantısı oluyor. Yaşlılar tekrar görev alırlar mı almazlar mı bilemeyiz ama bundan sonraki dönemde Rabbim gençlere inşallah daha fazla hizmetler yapmaya nasip etsin. Meclisteki  görevi biten arkadaşlar için sözüm şu, mecliste görev biter ama Ünye’ye hizmet bitmez. Ünye’ye hizmet noktasında herkesin hizmete devam etmesi gerekir. Hepimiz bu memlekette, böyle kritik zamanlarda görev almış, omuzlamış ve mücadele etmiş  insanlarız. Bu dönemde de birlikte birçok işler yapacağımıza inanıyorum. Gençlere yönelik bazı çalışmalarımız olacaktır. Tabi çalışmaların başında bizim olup olacağımızı belli değildir. Ama en azında gençlere yönelik çalışmaları fikir olarak sunacağız. Önümüzdeki dönemlerde Ünye için hayırlı hizmetlerde imzamız olacaktır diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Ünye Belediyesi 2014-2019 döneminin son toplantısı, Ünye Belediye Başkan Vekili Yaşar Sezgül ile meclis üyelerinin hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.