Medya Atamasını Yaptı

SİYASET 20.11.2018 - 11:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2055+ kez okundu.
 

Medya Atamasını Yaptı

Ak Parti'de Aday belirleme çalışmaları devam ederken, dün akşam bazı basın organlarında aralarında Ordu'nun da olduğu Belediye Başkan adaylarının isimleri açıklandı.
A haber başta olmak üzere bazı haber kanalları ve sitelerinde yayınlanan haberlere göre Ordu'nun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler olacak. Hilmi Güler, özellikle Ünye ve Fatsa hinterlandının hiçte sıcak bakmadığı bir isim olarak göze çarpıyor. Bakanlığı döneminde bölgeye hatrı sayılır yatırımda bulunmayan, Ünyelilerin de özellikle bakanlığı döneminde doğalgaz santralini Ünye'nin burnunun dibine kurdurması nedeniyle büyük tepki gösterdiği Hilmi Güler'in Ordu'dan Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi halinde, bu bölgede Ak Partinin büyük oy kaybı yaşayacağı değerlendiriliyor.
Ak Parti'de Aday belirleme çalışmaları devam ederken, dün akşam bazı basın organlarında aralarında Ordu'nun da olduğu Belediye Başkan adaylarının isimleri açıklandı.

A haber başta olmak üzere bazı haber kanalları ve sitelerinde yayınlanan haberlere göre Ordu'nun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler olacak.

Hilmi Güler, özellikle Ünye ve Fatsa hinterlandının hiçte sıcak bakmadığı bir isim olarak göze çarpıyor.

Bakanlığı döneminde bölgeye hatrı sayılır yatırımda bulunmayan, Ünyelilerin de özellikle bakanlığı döneminde doğalgaz santralini Ünye'nin burnunun dibine kurdurması nedeniyle büyük tepki gösterdiği Hilmi Güler'in Ordu'dan Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi halinde, bu bölgede Ak Partinin büyük oy kaybı yaşayacağı değerlendiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.