Meğer otoparklarda neler dönüyormuş ?

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.10.2019 - 23:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1666+ kez okundu.
 

Meğer otoparklarda neler dönüyormuş ?

Ordu Büyükşehir Belediyesi, otoparklarda yaptığı incelemelerde personelin kurnazlıklarını ortaya çıkardı. Bazı otoparklarda çalışan personellerin arkadaşlarına, akrabalarına, anlaştığı iş yerlerine fiş kesmediği tespit edildi. Belediye, bundan sonra kurnazlık yapılmaması için otoparkları ve görevlilerini sıkı takip altına aldı.
EŞE DOSTA TANIŞA OTOPARK KIYAĞI Ordu Büyükşehir Belediyesi, belediyeye ait otoparklara ilişkin yaptığı çalışmada, personelin kurnazlığıyla karşılaştı. Belediyeden alınan bilgilere göre; yol kenarı otoparklarında görevli bazı personellerin arkadaş ve akraba gibi yakınlarının otopark kullanımında fiş kesmediği, uzun süre otopark kullanımında girdi çıktı yaparak para kesilmesini önlediğini, hatta bazı iş yerleriyle yapılan çeşitli anlaşmalar kapsamında o işyerlerine gelen araçlara fiş kesilmediğini ortaya çıkardı.  BÜYÜKŞEHİR’DEN OTOPARKLARA SIKI DENETİM Otoparklardaki kurnazlığın ortaya çıkmasının üzerine Büyükşehir Belediyesi, otoparklardaki bu kaçağın önüne geçmek için düğmeye bastı. Belediyeyi zarara uğratan ve otopark kullanan vatandaşların hakkını yiyen yaklaşık 15 personelin işine son verildi. Bazı otopark görevlilerin yerleri ise değiştirildi. Alınan önlemler kapsamında ise her otopark ve personelleri artık Büyükşehir Belediyesi tarafından incelenecek. Kameralar aracılığıyla her kesilen fişin doğruluğu araştırılacak. KAÇAKLARIN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Biz göreve geldiğimiz günden itibaren her şeyi gözlemliyoruz. Otoparkların hepsini inceledik. Bazı otoparkların zarar ettiğini gördük. Soruşturmalar yaptık. Otoparkların zarar etmediğini, zarar ettirildiğini gördük. Bu kaçakların önüne geçeceğiz. Biz otoparklardan elde ettiğimiz gelirleri doğrudan belediyemizde kullanıyoruz. Başka bir işte bu paraları harcamıyoruz” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, otoparklarda yaptığı incelemelerde personelin kurnazlıklarını ortaya çıkardı. Bazı otoparklarda çalışan personellerin arkadaşlarına, akrabalarına, anlaştığı iş yerlerine fiş kesmediği tespit edildi. Belediye, bundan sonra kurnazlık yapılmaması için otoparkları ve görevlilerini sıkı takip altına aldı.

EŞE DOSTA TANIŞA OTOPARK KIYAĞI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, belediyeye ait otoparklara ilişkin yaptığı çalışmada, personelin kurnazlığıyla karşılaştı. Belediyeden alınan bilgilere göre; yol kenarı otoparklarında görevli bazı personellerin arkadaş ve akraba gibi yakınlarının otopark kullanımında fiş kesmediği, uzun süre otopark kullanımında girdi çıktı yaparak para kesilmesini önlediğini, hatta bazı iş yerleriyle yapılan çeşitli anlaşmalar kapsamında o işyerlerine gelen araçlara fiş kesilmediğini ortaya çıkardı.

 BÜYÜKŞEHİR’DEN OTOPARKLARA SIKI DENETİM

Otoparklardaki kurnazlığın ortaya çıkmasının üzerine Büyükşehir Belediyesi, otoparklardaki bu kaçağın önüne geçmek için düğmeye bastı. Belediyeyi zarara uğratan ve otopark kullanan vatandaşların hakkını yiyen yaklaşık 15 personelin işine son verildi. Bazı otopark görevlilerin yerleri ise değiştirildi. Alınan önlemler kapsamında ise her otopark ve personelleri artık Büyükşehir Belediyesi tarafından incelenecek. Kameralar aracılığıyla her kesilen fişin doğruluğu araştırılacak.

KAÇAKLARIN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Biz göreve geldiğimiz günden itibaren her şeyi gözlemliyoruz. Otoparkların hepsini inceledik. Bazı otoparkların zarar ettiğini gördük. Soruşturmalar yaptık. Otoparkların zarar etmediğini, zarar ettirildiğini gördük. Bu kaçakların önüne geçeceğiz. Biz otoparklardan elde ettiğimiz gelirleri doğrudan belediyemizde kullanıyoruz. Başka bir işte bu paraları harcamıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.