Mektup yazıldı, atılacağı günü bekliyor..

SİYASET 24.03.2019 - 23:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2000+ kez okundu.
 

Mektup yazıldı, atılacağı günü bekliyor..

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, seçim sonuçlarına ilişkin olarak; “Ordu halkı mektubu yazmıştır, postaya atılacağı günü beklemektedir” diye konuştu.
Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, seçim sonuçlarına ilişkin olarak; “Sonuç bende. Ordu halkı kendine göre seçimin sonuçlarını not etmiştir. Mektubu yazmıştır, postaya atılacağı günü beklemektedir” diye konuştu. Ordu’nun ilçelerinde 6 siyasi partiden Belediye Başkanı seçileceği öngörüsünde bulunan Şahin, bunun bir renklilik ve çeşitlilik olacağını söyledi. Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, Ünye'de mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yaptığı toplantıda 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları ile ilgili değerlendirmeler yapan Şahin, “1 aydır bütün ili yüksek kesimleri, merkezi ile arka sokakları, ön bahçesiyle dolanarak devam ediyorum. Ben sizin kadar merak etmediğim bir sonucu biliyorum. Sonuç bende. Çünkü ben size göre çok daha fazla gözlem ve bilgi sahibiyim. Toplum bu kadar rol yapamaz, toplum bu kadar içindeki başka dışındaki başka olamaz. Hiç olmamıştır, mümkün değil. Bu toplum kurallarına aykırıdır. Ordu halkı kendine göre seçimin sonuçlarını not etmiştir. Mektubu yazmıştır, postaya vereceği günü beklemektedir” diye konuştu. Ordu’nun ilçelerinde 6 siyasi partiden Belediye Başkanı seçileceği öngörüsünde bulunan Şahin, “İlçe düzeyinde ise farklı eğilimler var. Çaybaşı’nda farklı, İkizce’de farklı, Akkuş’ta farklı, Fatsa’da farklı. Ben bunları biliyorum, açıklama şansım yok. Bana bildiriyorlar, toplum benimle çok yakın iletişim içerisinde. Emanet bilgiyi paylaşamam. Ünye’mizde de sonucu biliyorum. Ama bilmiyormuş gibi yaparak sağlama almak durumundayım. Ordu ili genelinde 6 siyasi partiden Belediye Başkanı seçileceğini görür gibiyim. Bu da Ordu’muz için bir zenginlik olacak. Özel bir tablo olacak Türkiye için.” dedi. Şahin, “Ben Büyükşehir Belediye Başkan adayı sonrasında kısmetse başkan olduğum takdirde ilçe belediye başkanlarının partisine bakmam. Ben inanıyorum ki bizim başkanlarımız değerli insanlardır. Partileri önemli değildir. Hepsinin ilçeleri için, Ordu için iyi düşünceleri sahiplendiklerini biliyorum. Ben onlarla çok verimli ve keyifli çalışma yapacağıma inanıyorum.” Diye konutu.   Şahin konuşmasının sonunda şunları kaydetti, “Güç zehirlenmesi diye bir şey vardır. Bu ticarette de vardır, siyasette de, yönetimde de vardır. Aynı partiden ekip hep bir araya gelirse ki Ordu’da bunun bir örneği yaşanmıştır. Ne yazık ki güç zehirlenmesi yaşanmıştır. Her zaman olur  demiyorum ama dönemler eskidikçe bunun olmaması kaçınılmaz oluyor. O yüzden halkımız doğru gibi görünen bu yanlışı düzeltme kararı verdi. Bunu görüyorum ve mutluluk duyuyorum.  Zira her fikir, her düşünce ve siyasi görüş Ordu Büyükşehir Meclisinde önümüzde ki dönemde temsil edilecektir.”
Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, seçim sonuçlarına ilişkin olarak; “Ordu halkı mektubu yazmıştır, postaya atılacağı günü beklemektedir” diye konuştu.

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, seçim sonuçlarına ilişkin olarak; “Sonuç bende. Ordu halkı kendine göre seçimin sonuçlarını not etmiştir. Mektubu yazmıştır, postaya atılacağı günü beklemektedir” diye konuştu.

Ordu’nun ilçelerinde 6 siyasi partiden Belediye Başkanı seçileceği öngörüsünde bulunan Şahin, bunun bir renklilik ve çeşitlilik olacağını söyledi.

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin, Ünye'de mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yaptığı toplantıda 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları ile ilgili değerlendirmeler yapan Şahin, “1 aydır bütün ili yüksek kesimleri, merkezi ile arka sokakları, ön bahçesiyle dolanarak devam ediyorum. Ben sizin kadar merak etmediğim bir sonucu biliyorum. Sonuç bende. Çünkü ben size göre çok daha fazla gözlem ve bilgi sahibiyim. Toplum bu kadar rol yapamaz, toplum bu kadar içindeki başka dışındaki başka olamaz. Hiç olmamıştır, mümkün değil. Bu toplum kurallarına aykırıdır. Ordu halkı kendine göre seçimin sonuçlarını not etmiştir. Mektubu yazmıştır, postaya vereceği günü beklemektedir” diye konuştu.

Ordu’nun ilçelerinde 6 siyasi partiden Belediye Başkanı seçileceği öngörüsünde bulunan Şahin, “İlçe düzeyinde ise farklı eğilimler var. Çaybaşı’nda farklı, İkizce’de farklı, Akkuş’ta farklı, Fatsa’da farklı. Ben bunları biliyorum, açıklama şansım yok. Bana bildiriyorlar, toplum benimle çok yakın iletişim içerisinde. Emanet bilgiyi paylaşamam. Ünye’mizde de sonucu biliyorum. Ama bilmiyormuş gibi yaparak sağlama almak durumundayım. Ordu ili genelinde 6 siyasi partiden Belediye Başkanı seçileceğini görür gibiyim. Bu da Ordu’muz için bir zenginlik olacak. Özel bir tablo olacak Türkiye için.” dedi.

Şahin, “Ben Büyükşehir Belediye Başkan adayı sonrasında kısmetse başkan olduğum takdirde ilçe belediye başkanlarının partisine bakmam. Ben inanıyorum ki bizim başkanlarımız değerli insanlardır. Partileri önemli değildir. Hepsinin ilçeleri için, Ordu için iyi düşünceleri sahiplendiklerini biliyorum. Ben onlarla çok verimli ve keyifli çalışma yapacağıma inanıyorum.” Diye konutu.

 

Şahin konuşmasının sonunda şunları kaydetti, “Güç zehirlenmesi diye bir şey vardır. Bu ticarette de vardır, siyasette de, yönetimde de vardır. Aynı partiden ekip hep bir araya gelirse ki Ordu’da bunun bir örneği yaşanmıştır. Ne yazık ki güç zehirlenmesi yaşanmıştır. Her zaman olur  demiyorum ama dönemler eskidikçe bunun olmaması kaçınılmaz oluyor. O yüzden halkımız doğru gibi görünen bu yanlışı düzeltme kararı verdi. Bunu görüyorum ve mutluluk duyuyorum.  Zira her fikir, her düşünce ve siyasi görüş Ordu Büyükşehir Meclisinde önümüzde ki dönemde temsil edilecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.