Mesudiye fasulyesi piyasada

YAŞAM 07.10.2020 - 15:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1717+ kez okundu.
 

Mesudiye fasulyesi piyasada

Mesudiye fasulyesi satışa sunuldu.
  Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül " Mesudiye markalı yeni bir ürün daha! Sağlıklı bir şekilde üretilen yöresel gilik peyniri, tereyağı,  çökelek, tulum peyniri, yoğurt, kuşburnu pekmezinden sonra Mesudiyemizin vazgeçilmezi Melet Fasulyemizde raflardaki yerini aldı. Hayvan gübresinden başka gübre atılmadı, yanından araç geçmediği için eksoz dumanına bile maruz kalmadı. Güvenle ve afiyetle tüketebilirsiniz." Dedi.
Mesudiye fasulyesi satışa sunuldu.

 

Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül " Mesudiye markalı yeni bir ürün daha!


Sağlıklı bir şekilde üretilen yöresel gilik peyniri, tereyağı,  çökelek, tulum peyniri, yoğurt, kuşburnu pekmezinden sonra Mesudiyemizin vazgeçilmezi Melet Fasulyemizde raflardaki yerini aldı.

Hayvan gübresinden başka gübre atılmadı, yanından araç geçmediği için eksoz dumanına bile maruz kalmadı. Güvenle ve afiyetle tüketebilirsiniz." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.