MHP'li Enginyurt en beceriksiz başkan dedi!

SİYASET (Ünye Belediyesi Bülten ) - Ünye Belediyesi Bülten | 24.06.2018 - 23:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1382+ kez okundu.
 

MHP'li Enginyurt en beceriksiz başkan dedi!

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili adayı Cemal Enginyurt, katıldığı bir televizyon programında CHP'nin milletvekili adayı ve eski Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun için, "Ordu'nun en başarısız, en beceriksiz belediye başkanıdır" diye konuştu
MHP Ordu 1'inci sıra Milletvekili adayı Cemal Enginyurt, seçimlere çok az bir zaman kala katıldığı bir televizyon programında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve 27'nci Dönem Ordu milletvekili adayı Seyit Torun'u eleştirdi.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkür eden Enginyurt, "Allah razı olsun, gittikleri her yerde Milliyetçi Hareket Partisi'yle ülkücülerle bir Cumhur İttifakı kurduk diye gönül rahatlığıyla söylüyorlar" dedi.   Özellikle AK Parti ve MHP'nin Ordu'daki en büyük rakiplerinden biri CHP'nin 1'nci sıra Milletvekili adayı Seyit Torun'u hedef alan Enginyurt, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı bugün Seyit Torun'u yerden yere vuruyor ki, Allah razı olsun doğru bir iş yapıyor. Seyit Torun Ordu'nun en başarısız, en beceriksiz belediye başkanıdır. İki dönem yapmış olması O'nu başarılı kılmaz. Seyit Torun'u yerden yere vuruyor, Seyit Torun'un yapamadıklarını anlatıyor" diye konuştu.    
Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili adayı Cemal Enginyurt, katıldığı bir televizyon programında CHP'nin milletvekili adayı ve eski Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun için, "Ordu'nun en başarısız, en beceriksiz belediye başkanıdır" diye konuştu

MHP Ordu 1'inci sıra Milletvekili adayı Cemal Enginyurt, seçimlere çok az bir zaman kala katıldığı bir televizyon programında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve 27'nci Dönem Ordu milletvekili adayı Seyit Torun'u eleştirdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkür eden Enginyurt, "Allah razı olsun, gittikleri her yerde Milliyetçi Hareket Partisi'yle ülkücülerle bir Cumhur İttifakı kurduk diye gönül rahatlığıyla söylüyorlar" dedi.

 

Özellikle AK Parti ve MHP'nin Ordu'daki en büyük rakiplerinden biri CHP'nin 1'nci sıra Milletvekili adayı Seyit Torun'u hedef alan Enginyurt, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı bugün Seyit Torun'u yerden yere vuruyor ki, Allah razı olsun doğru bir iş yapıyor. Seyit Torun Ordu'nun en başarısız, en beceriksiz belediye başkanıdır. İki dönem yapmış olması O'nu başarılı kılmaz. Seyit Torun'u yerden yere vuruyor, Seyit Torun'un yapamadıklarını anlatıyor" diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.