MHP’nin İlk Kadın Aday Adayı Mine Duman!

SİYASET (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 10.11.2018 - 23:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1746+ kez okundu.
 

MHP’nin İlk Kadın Aday Adayı Mine Duman!

30 Mart Yerel Seçimlerde Belediye Başkanı olmak isteyen aday adaylarına bir yenisi daha eklendi.
Milliyetçi Hareket Partisi’nden Ünye Belediye Başkan Adaylığına talip olan Mimar Mine Duman basın açıklamasının ardından başvurusunu yaptı. MHP İlçe Başkanlığında düzenlenen aday adaylık müracaatına çok sayıda partili katılırken İlçe Başkanı Hacı Demir aday adaylarına başarılar diledi. “Mutlu Kadın Etrafını Da Mutlu Eder” 2010 yılından bu yana MHP İlçe yönetiminde yer aldığını ifade eden 2 çocuk annesi Mine Duman, “ben iki çocuk annesi mutlu bir kadınım. Mutlu diyorum çünkü mutlu kadın etrafını da mutlu eder. 2009 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun olduktan sonra Ünye’de küçük ve büyük ölçek bir çok projede yer aldım. Aynı zamanda eşim Mustafa Duman ile birlikte müteahhitlik anlamında ticari faaliyetler yapmaktayım. İçinde olmaktan onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2010 yılından itibaren yönetim kurulu üyesiyim. Aynı zamanda 2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde 7. sıradan Belediye Meclis Üyesi Adayı’ydım. Yaklaşan yerel seçimlerde ben de davasına inandığım onurla ve gururla bu davanın peşinde koşan, bu davanın kadın sesi olarak elimi taşın altına koyup Ünye belediye başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum. Allah gönlümdekini bana eğer olursa beni de Ünye’ye hayırlı eylesin. Canı gönülden inanıyorum ki Ünye’nin bu dönem belediye başkanı bir MHP’li olacak” dedi.
30 Mart Yerel Seçimlerde Belediye Başkanı olmak isteyen aday adaylarına bir yenisi daha eklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Ünye Belediye Başkan Adaylığına talip olan Mimar Mine Duman basın açıklamasının ardından başvurusunu yaptı. MHP İlçe Başkanlığında düzenlenen aday adaylık müracaatına çok sayıda partili katılırken İlçe Başkanı Hacı Demir aday adaylarına başarılar diledi.

“Mutlu Kadın Etrafını Da Mutlu Eder”

2010 yılından bu yana MHP İlçe yönetiminde yer aldığını ifade eden 2 çocuk annesi Mine Duman, “ben iki çocuk annesi mutlu bir kadınım. Mutlu diyorum çünkü mutlu kadın etrafını da mutlu eder. 2009 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun olduktan sonra Ünye’de küçük ve büyük ölçek bir çok projede yer aldım. Aynı zamanda eşim Mustafa Duman ile birlikte müteahhitlik anlamında ticari faaliyetler yapmaktayım. İçinde olmaktan onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2010 yılından itibaren yönetim kurulu üyesiyim. Aynı zamanda 2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde 7. sıradan Belediye Meclis Üyesi Adayı’ydım. Yaklaşan yerel seçimlerde ben de davasına inandığım onurla ve gururla bu davanın peşinde koşan, bu davanın kadın sesi olarak elimi taşın altına koyup Ünye belediye başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum. Allah gönlümdekini bana eğer olursa beni de Ünye’ye hayırlı eylesin. Canı gönülden inanıyorum ki Ünye’nin bu dönem belediye başkanı bir MHP’li olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.