Milletimiz İçin Mecliste Olmalıyız

SİYASET 05.06.2018 - 00:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2285+ kez okundu.
 

Milletimiz İçin Mecliste Olmalıyız

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday Cemal Enginyurt, milletmizin sesi olmak için destek istiyoruz dedi.
Aylardır sahada olan ve diğer adaylara göre çalışmalara erken başlayan Enginyurt, dağ taş gezerek vatandaşlardan destek istiyor. 24 Haziran seçimlerinin diğer deçimlerden farklı olduğunu söyleyen Enginyurt, “24 Haziran seçimini Dünya yakından takip ediyor. Amerikası, Avrupası, FETÖ’sü yani ne kadar hain varsa bu seçimi bekliyor. Bu şer odakları Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli ittifakını gömün sandığa diyorlar. Bu şer odaklarına gereken cevabı Türk milleti 24 Haziranda verecek.”  Dedi. Güçlü bir MHP’nin parlemantoda olması için gece gündüz demeden, dağ taş  demeden  halkımızdan destek istiyoruz diyen Enginyurt, “ Emeklilerin, taşerondan kadroya hala geçemeyen işçilerin, infaz koruma memurlarının sesi biz olacağız. Sıkıntı çeken halkımızın sıkıntılarını çözmek için ne gerekiyorsa yapacağız.” Diye konuştu.  
Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili aday Cemal Enginyurt, milletmizin sesi olmak için destek istiyoruz dedi.

Aylardır sahada olan ve diğer adaylara göre çalışmalara erken başlayan Enginyurt, dağ taş gezerek vatandaşlardan destek istiyor.

24 Haziran seçimlerinin diğer deçimlerden farklı olduğunu söyleyen Enginyurt, “24 Haziran seçimini Dünya yakından takip ediyor. Amerikası, Avrupası, FETÖ’sü yani ne kadar hain varsa bu seçimi bekliyor. Bu şer odakları Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli ittifakını gömün sandığa diyorlar. Bu şer odaklarına gereken cevabı Türk milleti 24 Haziranda verecek.”  Dedi.

Güçlü bir MHP’nin parlemantoda olması için gece gündüz demeden, dağ taş  demeden  halkımızdan destek istiyoruz diyen Enginyurt, “ Emeklilerin, taşerondan kadroya hala geçemeyen işçilerin, infaz koruma memurlarının sesi biz olacağız. Sıkıntı çeken halkımızın sıkıntılarını çözmek için ne gerekiyorsa yapacağız.” Diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.