Milletvekili Adayları Başkan Yılmaz'ın konuğu oldu

SİYASET 29.05.2018 - 08:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2612+ kez okundu.
 

Milletvekili Adayları Başkan Yılmaz'ın konuğu oldu

Ak Parti Ordu Milletvekili adayları, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın konuğu oldu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekili Adayları Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, Hamide Aydemir Demir, Sait İnan ve Yavuz Selim Kıran’ı ağırladı.  Türkiye’nin seçim sonuçları itibarıyla her zaman dikkat çeken bir il olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Gerek İl Başkanlığımız gerekse seçim koordinasyon merkezimizin yapmış olduğu bütün çalışmalara şahsım olarak sonuna kadar destek olacağım. Bu çerçevede her daim yanınızdayım” dedi. “ORDU SEÇİM SONUÇLARI İTİBARIYLA HER ZAMAN DİKKAT ÇEKEN BİR İL OLDU” 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin ilimiz, ülkemiz ve adayların şahsına hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Enver Yılmaz, “Türkiye’de seçim sonuçları itibarıyla her zaman dikkat çeken bir il olduk. Gerek İl Başkanlığımız gerekse seçim koordinasyon merkezimizin yapmış olduğu bütün çalışmalara şahsım olarak sonuna kadar destek olacağım. Her daim yanınızda olduğumu özellikle belirtiyorum. Diliyorum, AK Parti Ordu’da 6’da 6 yapmak suretiyle yeni bir rekora imza atar. Ordu’muz iktidarımız döneminde resmi olarak kişi başı hizmet alan illerin başında geliyor. Şimdiye kadar yapılan tüm yatırımlar için Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Başbakanımıza, Bakanımıza, millletvekili arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah mahcup etmesin, başarılar diliyorum” diye konuştu. ŞENEL YEDİYILDIZ, “HEM PARTİMİZE HEM DE MİLLETİMİZE LAYIK ÇALIŞMALAR YÜRÜTECEĞİZ” AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Şenel Yediyıldız da adaylık süresince hem AK Parti’ye hem de millete layık çalışmalar yürüteceklerini ifade ederek, “Bundan sonra ilimizin ihtiyaç duyduğu ne varsa onları gidermek için çalışacağız. Türkiye var oluş mücadelesini her seçimde biraz daha artırarak sürdürmektedir. Bu yüzden daha çok çalışmalı ve halkımıza daha çok anlatmalıyız. Bunun sorumluluğunu taşıyoruz. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üstün gayretlerine biz de destek olup memleketimizi refaha, huzura ve özgürlüğe kavuşturmak adına bir adım daha atarız. Sayın Başkanımız Enver Yılmaz’a kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  
Ak Parti Ordu Milletvekili adayları, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın konuğu oldu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekili Adayları Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, Hamide Aydemir Demir, Sait İnan ve Yavuz Selim Kıran’ı ağırladı.  Türkiye’nin seçim sonuçları itibarıyla her zaman dikkat çeken bir il olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Gerek İl Başkanlığımız gerekse seçim koordinasyon merkezimizin yapmış olduğu bütün çalışmalara şahsım olarak sonuna kadar destek olacağım. Bu çerçevede her daim yanınızdayım” dedi.

“ORDU SEÇİM SONUÇLARI İTİBARIYLA HER ZAMAN DİKKAT ÇEKEN BİR İL OLDU”

24 Haziran’da yapılacak seçimlerin ilimiz, ülkemiz ve adayların şahsına hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Enver Yılmaz, “Türkiye’de seçim sonuçları itibarıyla her zaman dikkat çeken bir il olduk. Gerek İl Başkanlığımız gerekse seçim koordinasyon merkezimizin yapmış olduğu bütün çalışmalara şahsım olarak sonuna kadar destek olacağım. Her daim yanınızda olduğumu özellikle belirtiyorum. Diliyorum, AK Parti Ordu’da 6’da 6 yapmak suretiyle yeni bir rekora imza atar. Ordu’muz iktidarımız döneminde resmi olarak kişi başı hizmet alan illerin başında geliyor. Şimdiye kadar yapılan tüm yatırımlar için Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Başbakanımıza, Bakanımıza, millletvekili arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah mahcup etmesin, başarılar diliyorum” diye konuştu.

ŞENEL YEDİYILDIZ, “HEM PARTİMİZE HEM DE MİLLETİMİZE LAYIK ÇALIŞMALAR YÜRÜTECEĞİZ”

AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Şenel Yediyıldız da adaylık süresince hem AK Parti’ye hem de millete layık çalışmalar yürüteceklerini ifade ederek, “Bundan sonra ilimizin ihtiyaç duyduğu ne varsa onları gidermek için çalışacağız. Türkiye var oluş mücadelesini her seçimde biraz daha artırarak sürdürmektedir. Bu yüzden daha çok çalışmalı ve halkımıza daha çok anlatmalıyız. Bunun sorumluluğunu taşıyoruz. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üstün gayretlerine biz de destek olup memleketimizi refaha, huzura ve özgürlüğe kavuşturmak adına bir adım daha atarız. Sayın Başkanımız Enver Yılmaz’a kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.