Milletvekili Yediyıldız’dan Sağlık Bakanı’na ziyaret

SİYASET 29.07.2018 - 23:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1562+ kez okundu.
 

Milletvekili Yediyıldız’dan Sağlık Bakanı’na ziyaret

AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.
Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin ardından AK Parti Ordu Milletvekili seçilen Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığı görevine getirildi. Komisyon çalışmalarının yanı sıra Ordu ile ilgili birçok istek ve taleplerin yerine getirilmesi için mesai harcayan Yediyıldız, bu çalışmaların yanı sıra ziyaretlerini de aralıksız sürdürüyor. Yediyıldız: “Bakanımız ile uyum içerisinde çalışacağız” Bu kapsamda ziyaretlere devam eden AK Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Op. Dr. Şenel Yediyıldız, son olarak komisyon üyeleri ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Yediyıldız, komisyon çalışmaları hakkında Koca’ya bilgiler verdiklerini söyledi. İlerleyen süreçte yoğun mesai harcayacaklarını ifade eden Yediyıldız, Sağlık Bakanlığıyla uyumlu bir çalışma dönemi geçireceklerini sözlerine ekledi. Gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.  
AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.

Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin ardından AK Parti Ordu Milletvekili seçilen Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığı görevine getirildi. Komisyon çalışmalarının yanı sıra Ordu ile ilgili birçok istek ve taleplerin yerine getirilmesi için mesai harcayan Yediyıldız, bu çalışmaların yanı sıra ziyaretlerini de aralıksız sürdürüyor.

Yediyıldız: “Bakanımız ile uyum içerisinde çalışacağız”

Bu kapsamda ziyaretlere devam eden AK Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Op. Dr. Şenel Yediyıldız, son olarak komisyon üyeleri ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Yediyıldız, komisyon çalışmaları hakkında Koca’ya bilgiler verdiklerini söyledi. İlerleyen süreçte yoğun mesai harcayacaklarını ifade eden Yediyıldız, Sağlık Bakanlığıyla uyumlu bir çalışma dönemi geçireceklerini sözlerine ekledi.

Gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.