Milyonluk Çatlak

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 18.05.2020 - 14:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1348+ kez okundu.
 

Milyonluk Çatlak

Milyonlarca lira harcanarak Çevre yoluna alternatif olarak yapılan Şehit Birol Yıldırım Bulvarı’nda asfaltta çatlaklar meydana geldi.
YOL 3 AYDA BOZULDU Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde çevre yoluna alternatif olarak yapılan Şehit Birol Yıldırım Bulvarı, 26 Şubat’ta büyük bir açılışla hizmete girmişti. Aradan 3 ay gibi kısa bir sürenin geçmesine karşı yolda bozulmalar ve çatlak meydana geldi. Bulvarın bir bölümünde meydana gelen büyük yarıklar “milyonlarca TL harcanarak yapılan yatırım boşa mı gitti?” sorusunu akıllara getirdi.   MİLYONLARCA LİRA HARCANDI! Ordulu şehit Birol Yıldırım’ın adı verilen 5 km’lik bulvar ile aynı anda açılan yeni Melet Köprüsü için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler açılış esnasında yaklaşık maliyetinin 30 milyon TL olduğunu belirterek, Ordu için cesur adımlar atıldığını dile getirmişti. Büyük heveslerle yapılan bulvar, ne yazık ki kısa zamanda hüsrana uğrattı.
Milyonlarca lira harcanarak Çevre yoluna alternatif olarak yapılan Şehit Birol Yıldırım Bulvarı’nda asfaltta çatlaklar meydana geldi.

YOL 3 AYDA BOZULDU

Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde çevre yoluna alternatif olarak yapılan Şehit Birol Yıldırım Bulvarı, 26 Şubat’ta büyük bir açılışla hizmete girmişti. Aradan 3 ay gibi kısa bir sürenin geçmesine karşı yolda bozulmalar ve çatlak meydana geldi. Bulvarın bir bölümünde meydana gelen büyük yarıklar “milyonlarca TL harcanarak yapılan yatırım boşa mı gitti?” sorusunu akıllara getirdi.

 

MİLYONLARCA LİRA HARCANDI!

Ordulu şehit Birol Yıldırım’ın adı verilen 5 km’lik bulvar ile aynı anda açılan yeni Melet Köprüsü için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler açılış esnasında yaklaşık maliyetinin 30 milyon TL olduğunu belirterek, Ordu için cesur adımlar atıldığını dile getirmişti. Büyük heveslerle yapılan bulvar, ne yazık ki kısa zamanda hüsrana uğrattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.