Minikler babalarının antrenmanında !

YAŞAM 26.10.2018 - 15:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1885+ kez okundu.
 

Minikler babalarının antrenmanında !

Ünye Şehir Stadı'nda antrenman yaparak Yozgat 1959 FK maçına hazırlanan Ünye 1957 Sporlu futbolcular, çocukları ve eşlerinin antrenmanı izlemesiyle moral depoladı.
Yozgat maçının hazırlıkları için stada antrenmana gelen Ünye 1957 Spor’un futbolcularını aileleri de yalnız bırakmadı. Yeşil-beyazlı takımın en tecrübeli ismi Aydın Çetin'in 3 yaşındaki oğlu Ayaz Çetin saha kenarında hem oynadı, hem de babasını izledi. Antrenmanın en minik ziyaretçisi ise Muhammed Akdeniz'in henüz 4 aylık olan oğlu İdris Ali ise yedek kulübesinde annesinin kucağında babasının antrenmanını bitirmesini bekledi. Antrenmanın bitmesiyle oğlu İdris Ali'yi kucağına alıp sahaya ayak bastıran Muhammed Akdeniz, bebeğini topla da buluşturarak yedek kulübesinden sahaya ilk adımını attırmış oldu.   Aydın Çetin'in 3 yaşındaki oğlu Ayaz ise antrenmanın bitimiyle sahaya babasının yanına gelerek kendisini taklit etmeye başladı. Soğuma çalışmasında babasını hareketlerini bire bir taklit etmeye çalışan Ayaz, daha sonra babasının elini kavrayarak sahadan birlikte ayrıldı. 
Ünye Şehir Stadı'nda antrenman yaparak Yozgat 1959 FK maçına hazırlanan Ünye 1957 Sporlu futbolcular, çocukları ve eşlerinin antrenmanı izlemesiyle moral depoladı.

Yozgat maçının hazırlıkları için stada antrenmana gelen Ünye 1957 Spor’un futbolcularını aileleri de yalnız bırakmadı.

Yeşil-beyazlı takımın en tecrübeli ismi Aydın Çetin'in 3 yaşındaki oğlu Ayaz Çetin saha kenarında hem oynadı, hem de babasını izledi. Antrenmanın en minik ziyaretçisi ise Muhammed Akdeniz'in henüz 4 aylık olan oğlu İdris Ali ise yedek kulübesinde annesinin kucağında babasının antrenmanını bitirmesini bekledi. Antrenmanın bitmesiyle oğlu İdris Ali'yi kucağına alıp sahaya ayak bastıran Muhammed Akdeniz, bebeğini topla da buluşturarak yedek kulübesinden sahaya ilk adımını attırmış oldu.

 

Aydın Çetin'in 3 yaşındaki oğlu Ayaz ise antrenmanın bitimiyle sahaya babasının yanına gelerek kendisini taklit etmeye başladı. Soğuma çalışmasında babasını hareketlerini bire bir taklit etmeye çalışan Ayaz, daha sonra babasının elini kavrayarak sahadan birlikte ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.