Mor Beyaz Ürünler Onlıne Satışa Çıktı!

SPOR 15.02.2021 - 22:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1564+ kez okundu.
 

Mor Beyaz Ürünler Onlıne Satışa Çıktı!

Ordu spor online satışa başlandığını açıkladı.
  Konu ile ilgili olarak klüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:   Geçtiğimiz günlerde çalışmaların başladığını duyurduğumuz Online Satış sistemimiz hayata geçmiştir.     Mor Beyaz renkli ürünlerimizi, renklere gönül veren tüm Orduluların www.ordusporstore.net adresi üzerinden alabilecekleri satış sitemiz açılmıştır.     Forma, atkı, bere, eldiven ve maske ürünlerimizin yer aldığı ve ürün yelpazemizin geliştirileceği online satış sitemizden alışveriş yaparak kulübümüze destek olabilirsiniz.     52 Orduspor Futbol Kulübü  
Ordu spor online satışa başlandığını açıkladı.

 

Konu ile ilgili olarak klüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:

 

Geçtiğimiz günlerde çalışmaların başladığını duyurduğumuz Online Satış sistemimiz hayata geçmiştir.

 

 

Mor Beyaz renkli ürünlerimizi, renklere gönül veren tüm Orduluların www.ordusporstore.net adresi üzerinden alabilecekleri satış sitemiz açılmıştır.

 

 

Forma, atkı, bere, eldiven ve maske ürünlerimizin yer aldığı ve ürün yelpazemizin geliştirileceği online satış sitemizden alışveriş yaparak kulübümüze destek olabilirsiniz.

 

 

52 Orduspor Futbol Kulübü

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.