Motosiklet Araca Çarptı; 1 Yaralı

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 18.12.2018 - 22:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1955+ kez okundu.
 

Motosiklet Araca Çarptı; 1 Yaralı

Ünye Burunucu Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Olay bu gün saat 12:10 sıralarında meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, Samsun istikametinden Ünye istikametine gitmekte olan Nihat Sekmen idaresindeki motosiklet Burunucu Mahallesi mevkisinde park halindeki aracını çıkarmaya çalışan Nazan Yılmaz (41) yönetimindeki otomobile çarptı. Kazada motor sürücüsü Nihat Sekmen yaralandı. Yaralı ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ünye Burunucu Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Olay bu gün saat 12:10 sıralarında meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, Samsun istikametinden Ünye istikametine gitmekte olan Nihat Sekmen idaresindeki motosiklet Burunucu Mahallesi mevkisinde park halindeki aracını çıkarmaya çalışan Nazan Yılmaz (41) yönetimindeki otomobile çarptı. Kazada motor sürücüsü Nihat Sekmen yaralandı. Yaralı ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.