Motosikletlere sıkı takip

ASAYİŞ 29.07.2018 - 23:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2002+ kez okundu.
 

Motosikletlere sıkı takip

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen motosiklet denetimi uygulaması kapsamında Ünye’de denetimlerde 17 motosiklete 30 bin lira ceza kesildi.
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen motosiklet denetimi uygulaması kapsamında Ünye’de de İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri motosikletleri denetledi. 08.00 - 17.00 saatleri arasında yapılan denetimler kapsamında Ünye Devlet Sahil Yolu, Akkuş-Niksar Caddesi, Ünye Çevre Yolu gibi kentin çeşitli noktalarda uygulama alanları oluşturuldu. Ünye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Trafik Şube Büro Amirliği ekipleri motosikletleri durdurarak denetim yaptı. Durdurulan motosikletlerin şase numaraları kontrol edilirken, ayrıca sürücünün kask takıp takmadığı, ehliyet ve ruhsatları da incelendi. İlçede yapılan denetimlerde 50 motosiklet kontrol edilirken; kurallara uygun olmayan 17 motosiklete 30 bin lira ceza kesildi, 7 motor ise trafikten men edildi.  
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen motosiklet denetimi uygulaması kapsamında Ünye’de denetimlerde 17 motosiklete 30 bin lira ceza kesildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen motosiklet denetimi uygulaması kapsamında Ünye’de de İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri motosikletleri denetledi.

08.00 - 17.00 saatleri arasında yapılan denetimler kapsamında Ünye Devlet Sahil Yolu, Akkuş-Niksar Caddesi, Ünye Çevre Yolu gibi kentin çeşitli noktalarda uygulama alanları oluşturuldu. Ünye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Trafik Şube Büro Amirliği ekipleri motosikletleri durdurarak denetim yaptı. Durdurulan motosikletlerin şase numaraları kontrol edilirken, ayrıca sürücünün kask takıp takmadığı, ehliyet ve ruhsatları da incelendi.

İlçede yapılan denetimlerde 50 motosiklet kontrol edilirken; kurallara uygun olmayan 17 motosiklete 30 bin lira ceza kesildi, 7 motor ise trafikten men edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.