Müftülük Hizmet Binası Konkordato Kurbanı Oldu

BÖLGE GÜNDEMİ 21.04.2019 - 17:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1564+ kez okundu.
 

Müftülük Hizmet Binası Konkordato Kurbanı Oldu

Ünye Müftülük Binası ihalesini alan firma konkordato ilan edince inşaat yarıda kaldı.
Ünye Müftülüğü tarafından 21.12.2017 tarihinde ihale edilen ve 1,5 yılda yapılması planlanan Müftülük sitesi inşaatı yarıda kaldı. İhaleyi alan firmanın konkordato ilan etmesinin ardından duran inşaata bir çivi dahi çakılamadı. Kaba inşaatının büyük bir bölümü tamamlanan, çatısı ve iç tefrişatı yapılacak olan binanın dışındaki inşaat iskelesi de olduğu gibi duruyor. Ünye’nin Liseler Mahallesi Adliye Karşısı’ndaki inşaat halindeki bina görüntü kirliliğine de neden olurken inşatta son bir kaç aydır hiçbir çalışma yapılmadı. İhalenin üzerinden yaklaşık 16 ay geçmesine rağmen tamamlanamayan binanın ne zaman ve ne şekilde tamamlanacağı ise merak konusu.
Ünye Müftülük Binası ihalesini alan firma konkordato ilan edince inşaat yarıda kaldı.

Ünye Müftülüğü tarafından 21.12.2017 tarihinde ihale edilen ve 1,5 yılda yapılması planlanan Müftülük sitesi inşaatı yarıda kaldı. İhaleyi alan firmanın konkordato ilan etmesinin ardından duran inşaata bir çivi dahi çakılamadı. Kaba inşaatının büyük bir bölümü tamamlanan, çatısı ve iç tefrişatı yapılacak olan binanın dışındaki inşaat iskelesi de olduğu gibi duruyor.

Ünye’nin Liseler Mahallesi Adliye Karşısı’ndaki inşaat halindeki bina görüntü kirliliğine de neden olurken inşatta son bir kaç aydır hiçbir çalışma yapılmadı. İhalenin üzerinden yaklaşık 16 ay geçmesine rağmen tamamlanamayan binanın ne zaman ve ne şekilde tamamlanacağı ise merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.