Müftülükten Vekaletle Kurban Standı

YAŞAM 19.07.2019 - 09:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1671+ kez okundu.
 

Müftülükten Vekaletle Kurban Standı

Ünye Müftülüğü vatandaşları bilgilendirmek ve vekaletle kurban müracaatlarını almak üzere Vekalet Yoluyla Kurban Standı Açtı
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı’nın yürütmüş olduğu önemli çalışmalardan biri olan Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu önceki yıllarda olduğu gibi 2019 yılında da Kurban Bayramı vesilesi ile talep eden vatandaşalra yardımcı olmak ve kurban ibadetinin sevincini her gönle, her eve ve her coğrafyaya taşımak amacı ile gerçekleştirilecektir. Cumhuriyet Meydanı ile Merkez Büyük Camii önüne kurulan Vekalet Yoluyla Kurban Standı 10 Ağustos 2019 Arefe gününe kadar  hizmet vermeye devam edecek.   İlçe Müftüsü Sayın Ali Işık, Müftülük ve Türkiye Diyanet Vakfı Ünye Şubesi tarafından yürütülen 2019 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu için vatandaşlara hizmet vermek amacıyla Cumhuriyet Meydanı ile Merkez Büyük Camii önüne kurulan Kurban Standını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ünye Müftülüğü vatandaşları bilgilendirmek ve vekaletle kurban müracaatlarını almak üzere Vekalet Yoluyla Kurban Standı Açtı

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı’nın yürütmüş olduğu önemli çalışmalardan biri olan Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu önceki yıllarda olduğu gibi 2019 yılında da Kurban Bayramı vesilesi ile talep eden vatandaşalra yardımcı olmak ve kurban ibadetinin sevincini her gönle, her eve ve her coğrafyaya taşımak amacı ile gerçekleştirilecektir.

Cumhuriyet Meydanı ile Merkez Büyük Camii önüne kurulan Vekalet Yoluyla Kurban Standı 10 Ağustos 2019 Arefe gününe kadar  hizmet vermeye devam edecek.

 

İlçe Müftüsü Sayın Ali Işık, Müftülük ve Türkiye Diyanet Vakfı Ünye Şubesi tarafından yürütülen 2019 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu için vatandaşlara hizmet vermek amacıyla Cumhuriyet Meydanı ile Merkez Büyük Camii önüne kurulan Kurban Standını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.