Muhtar operasyon bilgisini sızdırdı

ASAYİŞ 10.09.2018 - 23:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1699+ kez okundu.
 

Muhtar operasyon bilgisini sızdırdı

Ordu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yapacağı uyuşturucu operasyonunun bilgisini şüphelilere sızdırdığı ileri sürülen Hürriyet Mahallesi Muhtarı Selami G., görevi kötüye kullanmaktan tutuklandı.
Ordu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu sattıkları iddiasıyla 6 kişiyi takibe aldı. 4-5 Ekim 2018 tarihinde Ordu ve Giresun illerinde gerçekleşecek olan operasyonla ilgili düğmeye basan ekipler, Ö.İ. F.İ. S.A. M.T. S.P ile M.Ç.’yi gözaltına aldı. Yapılan operasyon da 19.95 gram esrar, 100 adet ecstasy hap, 1,65 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 1,30 gram skank, 4 adet tabanca ve 5 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan operasyon bilgisini şüphelilere sızdırdığı ileri sürülen Hürriyet Mahallesi Muhtarı Selami G. de gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından nöbetçi savcının karşısına çıkan muhtar, görevi kötüye kullanma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Ordu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yapacağı uyuşturucu operasyonunun bilgisini şüphelilere sızdırdığı ileri sürülen Hürriyet Mahallesi Muhtarı Selami G., görevi kötüye kullanmaktan tutuklandı.

Ordu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu sattıkları iddiasıyla 6 kişiyi takibe aldı. 4-5 Ekim 2018 tarihinde Ordu ve Giresun illerinde gerçekleşecek olan operasyonla ilgili düğmeye basan ekipler, Ö.İ. F.İ. S.A. M.T. S.P ile M.Ç.’yi gözaltına aldı. Yapılan operasyon da 19.95 gram esrar, 100 adet ecstasy hap, 1,65 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 1,30 gram skank, 4 adet tabanca ve 5 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan operasyon bilgisini şüphelilere sızdırdığı ileri sürülen Hürriyet Mahallesi Muhtarı Selami G. de gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından nöbetçi savcının karşısına çıkan muhtar, görevi kötüye kullanma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.