Muhtarlar Derneği’nden iftar buluşması

BÖLGE GÜNDEMİ 24.05.2018 - 12:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1449+ kez okundu.
 

Muhtarlar Derneği’nden iftar buluşması

Ünye Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen iftar programında, protokol ve dernek üyeleriyle bir araya gelindi.
Ünye Muhtarlar Derneği, Ünye Müftülüğü Merkez Kız Kuran Kursu’nda iftar programı düzenledi. Dernek Başkanı Ahmet Ekici, "Ramazan birlik ve beraberlik ayı. Bizde dernek olarak sizlerle iftar yemeğinde birlikte olmak istedik, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. İftar programına Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Müftüsü Vedat Başsan, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, muhtarlar ve kız yurdunda kalan öğrenciler katıldı.   
Ünye Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen iftar programında, protokol ve dernek üyeleriyle bir araya gelindi.

Ünye Muhtarlar Derneği, Ünye Müftülüğü Merkez Kız Kuran Kursu’nda iftar programı düzenledi.

Dernek Başkanı Ahmet Ekici, "Ramazan birlik ve beraberlik ayı. Bizde dernek olarak sizlerle iftar yemeğinde birlikte olmak istedik, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

İftar programına Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Müftüsü Vedat Başsan, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, muhtarlar ve kız yurdunda kalan öğrenciler katıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.