Muskacı Yakalandı

ASAYİŞ 19.10.2021 - 22:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1931+ kez okundu.
 

Muskacı Yakalandı

Ordu Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şöyle denildi
      KOM Daire Başkanlığı koordinesinde, Türkiye genelinde NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK operasyonu ile ilgili olarak, 12.10.2021 günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İlimizde Dini Duyguları İstismar Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık suçu ile mücadele kapsamında vatandaşların dini duygularını istismar eden, muska ve cin çıkarma vb. işlemler yaptığını öne sürerek maddi menfaat sağlayan 1 (bir) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüphelinin ikametinde ve aracında yapılan aramada;             - 1 adet cep telefonu (şüpheli cep telefonunun olmadığını beyan etmesi ve tedirgin hareketler sergilemesi sonucu ikamet çevresinde yapılan aramada bahçeye atılmış şekilde ele geçirilmiştir.)            - 2 adet sim kart            - 3 adet usb bellek            -2 adet sdcard ve şüphelinin kendisi ile başkaları arasında yaptığı görüşmelere ait whatsapp ekran görüntüsü çıktıları ele geçirilmiştir.            Şüpheli halkında nitelikli dolandırıcılık suçundan adli tahkikat tamamlanarak 13.10.2021 günü adliyeye sevk edilmiş, şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilmiştir.               17.10.2021 günü Gülyalı ilçesinde bulunan U 1 Uygulama Noktasında bir yolcu otobüsünde Narkotik Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli bir şahsın üstünde ve eşyalarında yapılan aralamalarda 5.150 Tl. sahte para ele geçirilmiştir.             Bir (1) Şüpheli hakkında parada sahtecilik suçundan adli işlem başlatılmıştır.                           Kamuoyuna saygı ile duyurulur.           ORDU VALİLİĞİ  
Ordu Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şöyle denildi

 

 

 

KOM Daire Başkanlığı koordinesinde, Türkiye genelinde NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK operasyonu ile ilgili olarak, 12.10.2021 günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İlimizde Dini Duyguları İstismar Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık suçu ile mücadele kapsamında vatandaşların dini duygularını istismar eden, muska ve cin çıkarma vb. işlemler yaptığını öne sürerek maddi menfaat sağlayan 1 (bir) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüphelinin ikametinde ve aracında yapılan aramada;

            - 1 adet cep telefonu (şüpheli cep telefonunun olmadığını beyan etmesi ve tedirgin hareketler sergilemesi sonucu ikamet çevresinde yapılan aramada bahçeye atılmış şekilde ele geçirilmiştir.)

           - 2 adet sim kart

           - 3 adet usb bellek

           -2 adet sdcard ve şüphelinin kendisi ile başkaları arasında yaptığı görüşmelere ait whatsapp ekran görüntüsü çıktıları ele geçirilmiştir.

           Şüpheli halkında nitelikli dolandırıcılık suçundan adli tahkikat tamamlanarak 13.10.2021 günü adliyeye sevk edilmiş, şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilmiştir.

 

            17.10.2021 günü Gülyalı ilçesinde bulunan U 1 Uygulama Noktasında bir yolcu otobüsünde Narkotik Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli bir şahsın üstünde ve eşyalarında yapılan aralamalarda 5.150 Tl. sahte para ele geçirilmiştir.

            Bir (1) Şüpheli hakkında parada sahtecilik suçundan adli işlem başlatılmıştır.

 

 

          

 

         Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

 

 

    ORDU VALİLİĞİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.