Namaza Giden Esnafa Hırsızlık Şoku

ASAYİŞ 14.04.2018 - 21:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1306+ kez okundu.
 

Namaza Giden Esnafa Hırsızlık Şoku

Ünye Esnaflarından Bakırcı Fahri Doksar’ın, Cuma namazına gittiği sırada dükkanının önündeki bakır leğeni kimliği belirsiz 1 kişi tarafından çalındı.
Bugün saat 12:50’de gerçekleşen hırsızlık olayı güvenlik kamerasına yansıdı. Namazdan sonra dükkanına gelen bakırcı esnafı Fahri Doksar, bakır leğenini esnaf arkadaşlarından birinin aldığını sandı fakat kimse leğenini geri getirmedi. Zaman sonra bakır leğeninin çalındığını düşünerek esnaf arkadaşının işyerine ait güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Doksar, hırsızın yabancı uyruklu olduğunu düşünüyor. Elindeki kamera görüntüsüyle karakola giderek şikayette bulunan Bakırcı Fahri Doksar, polisin hırsızı yakalamasını isteyerek olayı şu şekilde anlattı; Ünye Esnaflarından Bakırcı Fahri Doksar; “Bugün Cuma namazını kılmak üzere abdest aldım ve camiye gittim. Geri geldiğimde bakır leğenin olmadığını gördüm. Sonra esnaf arkadaşlarımdan biri namaz esnasında aldı diye düşündüm. Bir süre getirirler diye bekledim ama gelmedi. Aklıma kamera kayıtlarına bakmak geldi ve baktığımızda hırsızı tespit ettik. Tespit ettiğimiz kamer kaydını flaş belleğe aldım ve Fevzi Çakmak Mahallesindeki karakola götürdüm. Orada işlemlerimizi başlattık. Orada izlediler, takip ettiler. Bana konu hakkında geri döneceklerini belirttiler. Ben bu malzemeyi çalan arkadaşın Suriye uyruklu olduğunu tespit ettim. Müslüman bir kimsenin bu şekilde hırsızlık yapacağını düşünmüyorum. Bu çok üzücü bir olay. Dükkanıma gelen hiçbir Allah’ın kulunu boş çevirmemişimdir. Ama bu saatten sonra dükkanıma yardım toplamak için gelen kimseye yardım etmeyeceğim. Allah bunları başımıza kılanları kahretsin” Dedi.  
Ünye Esnaflarından Bakırcı Fahri Doksar’ın, Cuma namazına gittiği sırada dükkanının önündeki bakır leğeni kimliği belirsiz 1 kişi tarafından çalındı.

Bugün saat 12:50’de gerçekleşen hırsızlık olayı güvenlik kamerasına yansıdı. Namazdan sonra dükkanına gelen bakırcı esnafı Fahri Doksar, bakır leğenini esnaf arkadaşlarından birinin aldığını sandı fakat kimse leğenini geri getirmedi. Zaman sonra bakır leğeninin çalındığını düşünerek esnaf arkadaşının işyerine ait güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Doksar, hırsızın yabancı uyruklu olduğunu düşünüyor.

Elindeki kamera görüntüsüyle karakola giderek şikayette bulunan Bakırcı Fahri Doksar, polisin hırsızı yakalamasını isteyerek olayı şu şekilde anlattı;

Ünye Esnaflarından Bakırcı Fahri Doksar; “Bugün Cuma namazını kılmak üzere abdest aldım ve camiye gittim. Geri geldiğimde bakır leğenin olmadığını gördüm. Sonra esnaf arkadaşlarımdan biri namaz esnasında aldı diye düşündüm. Bir süre getirirler diye bekledim ama gelmedi. Aklıma kamera kayıtlarına bakmak geldi ve baktığımızda hırsızı tespit ettik. Tespit ettiğimiz kamer kaydını flaş belleğe aldım ve Fevzi Çakmak Mahallesindeki karakola götürdüm. Orada işlemlerimizi başlattık. Orada izlediler, takip ettiler. Bana konu hakkında geri döneceklerini belirttiler.

Ben bu malzemeyi çalan arkadaşın Suriye uyruklu olduğunu tespit ettim. Müslüman bir kimsenin bu şekilde hırsızlık yapacağını düşünmüyorum. Bu çok üzücü bir olay. Dükkanıma gelen hiçbir Allah’ın kulunu boş çevirmemişimdir. Ama bu saatten sonra dükkanıma yardım toplamak için gelen kimseye yardım etmeyeceğim. Allah bunları başımıza kılanları kahretsin” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.