“Niksar Caddesi rahatlatılacak”

BÖLGE GÜNDEMİ 09.02.2019 - 22:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1631+ kez okundu.
 

“Niksar Caddesi rahatlatılacak”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Tabakhane Deresi etrafındaki yol çalışmalarını incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, “Niksar Caddemize kolay ulaşım sağlayarak trafik yoğunluğunu rahatlatmayı amaçlıyoruz.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Tabakhane Deresi etrafındaki yol çalışmalarını incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, “Buradaki tol çalışmalarını kısa sürede tamamlayıp, Niksar Caddemize kolay ulaşım sağlayarak trafik yoğunluğunu rahatlatmayı amaçlıyoruz.” dedi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Tabakhane Deresi etrafındaki yol çalışmalarını yerinde inceledi. Yağmur suyu hattı ve kazı dolgu çalışmalarının devam ettiği yolun sıcak asfalta kavuşturulacağını belirten Başkan Tekintaş, “Çalışmalar tamamlandığında hem Ünye’nin trafiği rahatlayacak hem de güzel bir ulaşım yolu ortaya çıkacak.” dedi. -“İlçede ulaşımı kolaylaştıracak”- Yolun bitirilmesiyle ulaşımda kolaylık sağlanacağını ifade eden Başkan Tekintaş, “Tabakhane Deremizin de içerisinde bulunduğu bu yolun bir bölümünde çalışmalar tamamlanıp trafiğe açılmıştı. Kalan kısımda ise ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Altyapıyı hazırlayıp Niksar Caddemize kolay ulaşım sağlayarak trafik yoğunluğunu rahatlatmayı amaçlıyoruz. Ünye Belediyemizle işbirliği içerisinde sürdürdüğümüz bu proje hem bizi hem Ünye ilçemizi rahatlatmış olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. -“Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz”- Ünye Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, hayata geçirilen yol çalışmalarına verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür ederek, “İlçemizin doğu yakası trafiğinde bir rahatlama vardı ama Niksar Caddemizde trafik yoğunluğu devam ediyordu. İnşallah Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapımını sürdürdüğümüz yolu trafiğe açtığımız zaman Ünye trafiğini rahatlatmayı amaçlıyoruz.” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Tabakhane Deresi etrafındaki yol çalışmalarını incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, “Niksar Caddemize kolay ulaşım sağlayarak trafik yoğunluğunu rahatlatmayı amaçlıyoruz.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Tabakhane Deresi etrafındaki yol çalışmalarını incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, “Buradaki tol çalışmalarını kısa sürede tamamlayıp, Niksar Caddemize kolay ulaşım sağlayarak trafik yoğunluğunu rahatlatmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Tabakhane Deresi etrafındaki yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Yağmur suyu hattı ve kazı dolgu çalışmalarının devam ettiği yolun sıcak asfalta kavuşturulacağını belirten Başkan Tekintaş, “Çalışmalar tamamlandığında hem Ünye’nin trafiği rahatlayacak hem de güzel bir ulaşım yolu ortaya çıkacak.” dedi.

-“İlçede ulaşımı kolaylaştıracak”-

Yolun bitirilmesiyle ulaşımda kolaylık sağlanacağını ifade eden Başkan Tekintaş, “Tabakhane Deremizin de içerisinde bulunduğu bu yolun bir bölümünde çalışmalar tamamlanıp trafiğe açılmıştı. Kalan kısımda ise ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Altyapıyı hazırlayıp Niksar Caddemize kolay ulaşım sağlayarak trafik yoğunluğunu rahatlatmayı amaçlıyoruz. Ünye Belediyemizle işbirliği içerisinde sürdürdüğümüz bu proje hem bizi hem Ünye ilçemizi rahatlatmış olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

-“Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz”-

Ünye Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, hayata geçirilen yol çalışmalarına verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür ederek, “İlçemizin doğu yakası trafiğinde bir rahatlama vardı ama Niksar Caddemizde trafik yoğunluğu devam ediyordu. İnşallah Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapımını sürdürdüğümüz yolu trafiğe açtığımız zaman Ünye trafiğini rahatlatmayı amaçlıyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.