Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesi Kurulacak

SAĞLIK 05.06.2018 - 00:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2570+ kez okundu.
 

Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesi Kurulacak

Sağlık Bakanlığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. seviyede planlanan nöroloji yoğun bakım ünitesi kurulması için çalışmalar başlatıldı.
Sağlık Bakanlığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. seviyede planlanan nöroloji yoğun bakım ünitesi kurulması için çalışmalar başlatıldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Mesut Saka ile birlikte hastaneye bir ziyaret düzenleyerek, 3. seviye nöroloji yoğun bakım ile ilgili,ODÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timür ve hastane yöneticileri ile görüşerek, değerlendirmelerde bulundular. İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz 3. seviye nöroloji yoğun bakım açma amaçlarını şu cümlelerle açıkladı; “Hastanemizde 3. basamak yoğun bakım ünitesini kurma amaçlarımız, hastalarımızın il dışına sevkinin önlenmesi veya en az düzeye indirilmesini sağlamak, hem zaman kaybını hem de maddi kayıpları önlemek, transfer anındaki oluşabilecek risklerden hastalarımızı korumak ve tedavilerini kendi evlerine yakın şehrin içinde sürdürmelerini sağlamaktır. İnsanımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmak adına çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz. Bizlere bu hizmeti sunmada yardımcı olan devlet büyüklerimize ve değerli çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. “ Dr. Ergün Yanmaz ve beraberindeki heyet daha sonra hasta ve yakınlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ayrıca görevli personel ile de bir süre sohbet eden Yanmaz, çalışanların istek ve taleplerini dinledi.   
Sağlık Bakanlığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. seviyede planlanan nöroloji yoğun bakım ünitesi kurulması için çalışmalar başlatıldı.

Sağlık Bakanlığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. seviyede planlanan nöroloji yoğun bakım ünitesi kurulması için çalışmalar başlatıldı.
İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Mesut Saka ile birlikte hastaneye bir ziyaret düzenleyerek, 3. seviye nöroloji yoğun bakım ile ilgili,ODÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timür ve hastane yöneticileri ile görüşerek, değerlendirmelerde bulundular.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz 3. seviye nöroloji yoğun bakım açma amaçlarını şu cümlelerle açıkladı; “Hastanemizde 3. basamak yoğun bakım ünitesini kurma amaçlarımız, hastalarımızın il dışına sevkinin önlenmesi veya en az düzeye indirilmesini sağlamak, hem zaman kaybını hem de maddi kayıpları önlemek, transfer anındaki oluşabilecek risklerden hastalarımızı korumak ve tedavilerini kendi evlerine yakın şehrin içinde sürdürmelerini sağlamaktır. İnsanımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmak adına çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz. Bizlere bu hizmeti sunmada yardımcı olan devlet büyüklerimize ve değerli çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. “
Dr. Ergün Yanmaz ve beraberindeki heyet daha sonra hasta ve yakınlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ayrıca görevli personel ile de bir süre sohbet eden Yanmaz, çalışanların istek ve taleplerini dinledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.