“Nutella tabi ki helal değil!”

BÖLGE GÜNDEMİ 21.09.2020 - 12:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1398+ kez okundu.
 

“Nutella tabi ki helal değil!”

Nutella’nın, helal olmadığı paylaşımını değerlendiren Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça,“Tabi ki helal olmayacak,senelerdir bu fındık üreticisinin emeğini,alın terini ve kazancını çaldınız”ifadelerini kullandı.
Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, vatandaşları ‘helal’ olmadığını söyleyen Nutella gibi yabancı ürünlerin yerine yerli ürünleri satın almaya çağırdı. “Nutella sosyal medya sayfasında helal olmadığı ile ilgili paylaşımda bulunmuş. Tabi ki helal olmayacak, senelerdir bu fındık üreticisinin emeğini, alın terini ve kazancını çaldınız” diyen Atakan Akça, şu ifadeleri kullandı; “Göreve geldiğimiz günden beri her konusu açıldığında bu ürünün tüketilmemesi gerektiğini, bu ürünü millet olarak protesto etmemiz gerektiğini defalarca gündeme taşıdık, yerli firmalarımızın yaptığı ürünlerin tüketilmesi gerektiğini deklere ettik; bu sayede hem fındığımızın değerinin artacağını, üreticimizin ve akabinde sanayicimizin de para kazanacağını, bölgede yapılacak yatırımlar sonucunda da istihdamın artacağını dolayısıyla hem bölgemiz hem de ülkemizin kazanacağını söyledik. “Bir musubet, bin nasihattan iyidir” Ata sözüne istinaden bu tekelci zihniyet ürettiği ürün Nutella’nın helal olmadığını sosyal medya sayfasında paylaşarak ülkemizde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın uyanmasına vesile olacak ve vatandaşlarımızda yerli ürünleri tercih etme konusunda duyarlılığını gösterecektir. Büyük şehir belediye başkanımız sayın Hilmi Güler beyin söylediği gibi biz de; hem yerli, hem helal saflarda yerimizi alacağız.”
Nutella’nın, helal olmadığı paylaşımını değerlendiren Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça,“Tabi ki helal olmayacak,senelerdir bu fındık üreticisinin emeğini,alın terini ve kazancını çaldınız”ifadelerini kullandı.

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, vatandaşları ‘helal’ olmadığını söyleyen Nutella gibi yabancı ürünlerin yerine yerli ürünleri satın almaya çağırdı.

“Nutella sosyal medya sayfasında helal olmadığı ile ilgili paylaşımda bulunmuş. Tabi ki helal olmayacak, senelerdir bu fındık üreticisinin emeğini, alın terini ve kazancını çaldınız” diyen Atakan Akça, şu ifadeleri kullandı;

“Göreve geldiğimiz günden beri her konusu açıldığında bu ürünün tüketilmemesi gerektiğini, bu ürünü millet olarak protesto etmemiz gerektiğini defalarca gündeme taşıdık, yerli firmalarımızın yaptığı ürünlerin tüketilmesi gerektiğini deklere ettik; bu sayede hem fındığımızın değerinin artacağını, üreticimizin ve akabinde sanayicimizin de para kazanacağını, bölgede yapılacak yatırımlar sonucunda da istihdamın artacağını dolayısıyla hem bölgemiz hem de ülkemizin kazanacağını söyledik.

“Bir musubet, bin nasihattan iyidir” Ata sözüne istinaden bu tekelci zihniyet ürettiği ürün Nutella’nın helal olmadığını sosyal medya sayfasında paylaşarak ülkemizde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın uyanmasına vesile olacak ve vatandaşlarımızda yerli ürünleri tercih etme konusunda duyarlılığını gösterecektir.

Büyük şehir belediye başkanımız sayın Hilmi Güler beyin söylediği gibi biz de; hem yerli, hem helal saflarda yerimizi alacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.